Sıkıntılı bir süreçten geçiyordum, Bir arkadaşım bu durumumu biliyordu onun dedesi ilim sahibi biriymiş dedi gel seni köye dedeme götüreyim duasını alırsın belki bir çıkış yolu gösterir.. bu arada sıkıntım borçlarım dı. e dedim ne yapalım başka umudum da yok gidelim.gittik dedeye bana sıkıntılarım için esma verdi ve bunu çokca zikretmemi istedi. ben 2 aydan biraz fazla bunu geceler boyu zikrettim. tam 2. ay olduğu vakıt gene bir esma çekerken birden mavi-yeşil 30-40 tane ışık topları gözlerimin önünden geçmeye başladı. korktum ama içim huzur da doluyor du. bıraktım çekmeyi korkudan yatakta öyle uyuya kalmışım rüyam da o ışık topları penceremden girdi ve göğüslerine kadar sakalları olan yaşlı insanlar suretin de idiler en önde sakalları diğerlerinden farklı yeşil sakallı bir zat önüne bir kazan almış karıştırıyordu ve birden bana baktı avucunu açtı avucunda rengi altına çalan bir mücevherimsi bir taş vardı ben ona korkuyorum dedim korkuyorum hemen o an kayboldular. rüyamdan uyandım ve bu rüyaları sık sık görmeye devam ettim bana birşey anlatmak istiyorlardı sürekli o taşı vermek istiyordu o adam.bu rüyalardan sonra borclarımı anlayamadığım bir şekil de ödedim.. ve eskisinden daha da iyi hale geldi durumum. valla ne diyelim teşekkürler dede..