Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - BirKul ve Tecrubeleri
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16.08.16, 12:00
Birkul Birkul isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Gayretli üye

Etiketlendiği Mesaj: 93 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
Standart BirKul ve Tecrubeleri

oncelikle esi benzeri bulunmayan Havas Okulu yapiminda ve yonetiminde emeyi gecen herkesi en samimi duygularimla selamliyor yas itibariyle benden buyk vede kucuk olanlarin huzurunda saygiyla eyiliyor kendilerine paylasimlarini uyguladigim imnsanlar adina tesekkur ediyorum
1- belki bir cok insan sunu dusunmus ola bilir BirKul nasil olurda bu kadar kissa zamanda bir kac uygulamayi yapa bilir bencede bunu dusunen insan son derece hakli
2 BirKulun uyguladiklari etkili oluyorda benimkisi neden etkili olmuyor
ben oncelikle bu iki soruya cevap vereyim
cevap 1-arkadaslar ben endonezyada yasiyorum burasi 250 milyona sahip bir ulke ve yaklasik musluman orani yuzde 85 civarinda.bunu hemen hemen herkes bilir sanirim asya insani hangi inanctan olursa olsun inancina kulturune orf ve adetlerine bizden cok daha baglilardir (islami yasam tandart ve disiplinesini bilmeyip uygulamamalarina ragmen) ufak bir ornek vermek gerekirse adama tas atip kafasini yarsam sevincten gobek atacak nerdeyse nedenmi? cok basit cunku ben bir paylasimla adamdaki bas agrisini gidermis oldum ben bu adam vede ailesi nazarinda tovbe hassa elimden cikan her sey kutsaldir neyse konuya doneyim tekrar burda goozunuzun gorduyu herkes ama herkes mutlaka hastadir oylesi turkiye ve avrupa ulkelerini kat kat sollayacak kadar fazla cunku burda yasam cok ama cok zor ve haliyle bende gorduyum her insana ALLAH,in bize bagisladigi ucu bucagi olmayan sonsuz bir ecza deposu olan dualarinin varligindan soz ederim hatda bazen esim utanir her ozurlu vede sorunu olan insanla komnustugumda ama bu benim ruhumda var bildiyimi paylasmak elimden geleni sunmak buda beni mutlu ediyor sonucta ben uyguladigim icin karsi tarafta rahatladigi icin mutlu yani mutluluk paylasildikca cogalir dusuncesiyle uygulamadan memnun olan insan haliyle bir baskasina tavsiye ediyor.
cevap-2 arkadaslar iste bir cok basarinin asil puf noktasi burda yazacaklarimi lutfen dikkatle okuyun 1 ben her paylasimi deyil uygulamak okumam bile ben bir cogunuzun bildiyi dua ve surelerin binde birini dahi bilmem sanirim bunu cok iyi tahmin edenlerden biride cok saygi duydugum Selvi Kardesimizdir kendisi hayat hikayemi azcikta olsa bilir.ben bir paylasimi okuyuycaksam once paylasimi yapan kim ona bakarim ve sonra paylasima bakarim kendi imkanim gucum dahilinde yapa bileceyim bir uygulama ise hic tereddut etmeden uygularim cunku sahibine guvenim var ve en onemlisi bir uygulamayi ceylan derisine yaz demisse ben bunu kagitlada uygularim veya bir paylasim cuzdana bereket icin ise ben bunu agacada uygularim yani arkadaslar biraz arastirici cok yonlu olmak gerek kanaatindeyim ve oylede yapiyorum aklima takilani uygulamadan once mutlaka sorarim kesin emin olmadan asla ugulamam yanlis yapmayi asla sevmem yapicaksam mutaka sonuca ulasmaliyim bu konuda sonsuz emegi olan USTADIM DEVRIMCIYE vede hayranlikla paylasimlarini vede anlayisina saygi duydugumAYDEMIR hocama bu arada bir cocugu olmus kendisini kutlarim tabiki paylasimlarini ozellikle takip ettiyim vede uygulayip basariyi elde ettiyim EBUHAMZA hocaya her nekadar sorulara cevap vermesede sonucta paylasiminin olumlu olmasi cok daha onemli bir cevaptir bu guzel insanlar beni bir ham madde misali yguruyorlar farkinda olmasalar bile
uygulamalarimi kendime ait odam vardir odam surekli gunde en az iki kez temmizlenir odamda sadece seccadem namaz kiyafetim masam sandalyem vardir baskada bisi bulundurmam abdestli olsam dahi uygulama oncesi malzememi yani tutsumu ve ne uyguluycaksam ona gore her turlu hazirligimi yapar boy abdestimi alip namaz kiyafetimi ( BEYAZ ) giyinir otururp bir kahve sigarami icer iyice dusunur her seyi tekrar gozden gecirir gul yagi kokumuda surer burasi cok onemli buyuk bir ictenlikle ve inancla uygularim eyerki bir paylasim varsa olurmu olmazmi diye dusunmem asla bu ayet bu sureler bu tilsimlar yapilmis ise neden olmasin ben kendi uzerime duseni yaptiktan sonra( RABBIM kabul ettiyi surece) tabiki bastanda belirttiyim gibi paylasimdan ziyade paylasimciya bakarim ...
bir kac uygulamam oldu sukurler olsun basarili oldum bunlarida linkleriyle paylasiyorum

arkadaslar panik atak olayi soyle oldu burda evimde calisan birisinin esi ozur,luler okulunda mudur bu bayan yaklasik 3 yil once banyoda bevl ederken buna musallat olmuslar ve odur budur bu bayan en ufak bir heyecanda veya ses tonunda hemen bayiliyor ve sureklei cevresinde varliklarin oldugunu hissediyor ve duyuyor geceleri sabahlara dek surekli kotu ruyalarla bogusuyor adeta kocasi cimdiklerle kadini zor uayndiriyor ve her defasinda kadin ter icinde soluk soluga tabiki ben kocasina rica etdim esini evime getir diye burda maghribi derler aksam namazi yani aksam namazindan sonra geldiler konustuk ben en son sordum bu soruyuda DEVRIMCI ustadimin Salih Memisogluna ait bir paylasimi vardi (okumanizi tavsiye ederim) ordan esinlenerek sordum sen hic gece banyoda dus alirken korktunmu kadin bir an esiyle durakladi ikiside evet diyerek onayladi burda tuvalatlerde banyolarda ici icedir bizimkiler gibi dus yoktur masarpayla ayakta yikanirlar ve bayanlar bevl edeceyi zaman banyoya girer hemen comelir bevlini yapar cikar bu ddiklerimi iyi anlamaniz icin bahsettiyim paylasimi mutlaka okuyun ne demek istediyimi daha iyi anlarsiniz,tabiki ben bu arada bu panik atak paylasimini bir kac kez gordum bu bayandan dolayida hep aklimdaydi ben ilk once su linktekini hemen uygulayip verdim [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 3 yildan beri ilk kez bir uyku uyumus kadincagiz tabi ayni zamanda Ebuhamza hocama ait olan panik atak suya uygulanir bayan bunu sabah icmis evi hemen yanima geldi cocuk gibi agliyor sevincinden (esim ustune aldigi tilsimla ilk kez uyumus ve bende rahat uyuya bilmisim. Misster esim sabah gunes dogmadan once suyu icerken inanki esimin teninin rengi deyisti hersey cok mukemmel oldu ) deyip defalarca tesekur etdiler ben bir kez daha cok saygi deyer DEVRIMCI ustadima ve EBUHAMZA hocama bu insalar adina milyon milyon tesekkur ediyorum
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
arkadaslar ben bu cuzdan vefkini evimin ufacik bahcesinde ektiyim kavun karpuz salatalik gibi ekimler icin uyguladim ve 4 dun kayinpeder gilde kaldik geldiyimde inanilmaz yesermisler esim ve komsular adeta sok oldular normalden daha cabuk zaten linktede gorursunuz cuzdanda bahcede falan diye soz eder iceriyi hakkinda
Ben bunu uyguladim bunu uyguladiginiz anda hemen sahista bir duraklma bir durgunluk hissediyorsunuz ama uzun sureli deyildir gecicidir hergun uygulamak gerekli (sunuda uzulerek belirteyim iki dua ogrenip internetde ahkam kesenler vardir yok sirke girer yok soyle olur elin karisi kizi namusu birde namus bekcisi kesilir basiniza siz siz olun bu tur insanlara sakin ha sakin aldiris etmeyin kitabin yazarindan dahami iyi biliyorda ahkam kesiyor zatan anasina bacisina namusuna saygisi olan bir insan rast gele uygulamaz bunlari bilmiyen bir insan ortalikta binlerce kitaplar satiliyor alir uygular

Bu basli basina bir mucize linkindeki yorumlarimi okuyunuz lutfen
Bunuda kayin peder icin uyguladim linkinde yorumlarim vardir
Arkadaslar paylasimda zeytin yagi persembe gunu sekizinci saat diyor ben arapca yazmasini becermem sagolsun esim bilir benim icin yazdi ben bu yagi sadece 1 kez surdum cunku yogunlugumdan dolayi hep ihmal ederdim ama ben birde bunu kagida yazip suda sildirip tekrar okutarak suyu buz dilabina koydum ara sira rast gele aklima geldikce kel olan yerlerime surerim kafamin on sol ve sag tarfinda azda olsa yeni saclar olustu ama tepemi kendim goremediyim icin esimin deyisiyle cok ama cok az etkisi olmus
Dökülen Saçları yeniden çıkarmak - Saçın Yeniden Çıksın
Not cok onemli yine ustadima aot bir paylasim linkini bulamiyorum baslik agaclarla veya ziraatla ilgili olmali sanirim ekim icin muthis bisi aaip sekilde etkisini gorur ve hayret edersiniz ( @[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ) kardesim bunu kesinlikle uygula ve hatdda bir tane daha yazip iyice musambalayip tarlanin orta yerine gom
yasin suresiyle calp bugun veya yarin uygulancak insallah
sanirim Aydemir hocama ait olan bir paylasim var linkini bulamadim evdeki hasarelere karsi ayetul kursiyle oldukca etkili herkese tavsiye ederim endonezya sivrisinek dahil bin bir turlu hasereyle dolu ben kendisine tekrar etesekkurlerimi sunuyorum

cok deyerli hocam ben bu kadinin ve cocuklarinin adina sana sonsuz tesekkur ediyorumALLAH senden razi olsun cok yoksul ve bir okadarda magdur bir insana paylasiminla yardimci olsun burda gul suyu nedir bilmezler yani yoktur ben pazardan sagolsun esim aldi getirdi youtebeden bakarak gul suyu elde etdim bu sayede safranda az kullanmis oldum cunku safran burda arabistandan gelir ama aslen turkiyeden MADEIN TURKEY diye yazar oldukca pahali bu sekilde gul suyuyla esimin kuran okumasi var sagolsun yazdi ve bunuda once ALLAH sonra senin sayende anlimizin akiyla halletdik burdan sonsuz tesekkurler sana ve sevdiklerine ALLAH uzun omurler versin InsALLAH

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147