Define yeri için davet ve yerin gösterilmesi
Merhaba arkadaşlar
Size daha önce çalışma yaptığımız bir yerden bahsetmek istiyorum umarım hocalarımızda yardımcı olur inşallah.
Kazı çalışması yaptığımız yer kapalı yer altı Mahzen odaları olan bi bölge girişini işaretleri yazılarıda uzun süre araştırdık aynı zamanda sahipli öyle bi tane iki tane değil kalabalıklar neyse babamın bi hoca arkadaşı var onla buluştuk çay ocağında babam dedi ki şöyle böyle bi yer var buraya bi bak hoca da gerek yok gözlerini kapa sana orayı göstereyim dedi babam kapattı okudu hoca babama dediki söyle Yasin beni Oray'a götür de dedi gözü kapalı tekrar etti hoca sordu gittinizmi babam önündeyiz dedi orda bi varlık daha karşıladı Arap alnında besmele başında Kuran olan babam hoca sordukça cevap veriyor onlarla konuşuyo hocanın kontrolünde yeti girişini içerisini içeride olan hazineyi herşeyi tam olarak gösterdiler o varlıklardan burayı temizlemeleri başka varlıkların rahatsız etmemeleri için söz aldılar ve hoca babamı geri getirdi ve gözlerini açtı sizce bu uygulamalar nedir doğrumu zararları varmı yorumlarınızı bekliyorum devamı var konu uzun biraz...
|