Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Risaile Nur'dan vesvese risailesini oku veya youtuba'a vesvese risailesi yaz kelime kelime anlamanı ezberlemeni beklemiyorum sadece meseleyi anlamaya çalış biraz önem ver buna..
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
50 mesaj hakkını doldur bana özelden mesaj at resimlerini isticem senin,ben üzerinde birşey göremedim üzerinde büyü ve sufliler için okuma yapıldı bu sabah hadimler Allahın izni ile yanına geldi gitti farkında değilsindir bile fakat bu gerçekleşti..Resimleri hocama göstericem bakalım sebebine o ne diyecek profesyonel yorumu her zaman daha iyidir
İlginç şeyler yaşıyoruz cinleri gördüğünü iddia eden kişin 15 hoca gezmiş sonuç alamamış hocam magnezyumla b12 alsın geçicek dedi düzeldi.Musallat yaşadığını sanan birisinin boyun damarları tıkanmış birşeyler hissedip duruyordu masaj yapıldı düzeldi.İlginç şeyler var ama işin o boyutunda bi ilmim yok ne yazıkki hocama göstermelik bi kardeşsin sen
|
Inanin zor durumdayim hani kendimi bilmesem bi insan namazini kilarken gözleri kendi kendine saga sola saniyede 50 defa git gel yaparmi ALLAH senden razi olsun