Alıntı:
Niksizz Nickli Üyeden Alıntı
Bu hazır olma durumunu hızlandırıp tetikleyecek tecrübe edilmiş uygulamalar bizi ileriye taşır mı hocam
|
Hazır olma bilinç ve şuurla alakalıdır sır çoktur bitmez ama kişi bunu taşıyabilir mi acaba
Ben ilk zamanlar gördüklerimi duyduklarımı herşeyi anlattım uzun bir müddet nasip olmamıştı sonra onuda temizlemenin yolunu gösterdi Rabbim ama ders oldu tabiki..Aslında küçük bi fragmandı ve küçük bi imtihan iyiki yapmışım ama o hataları çok güzel oldu
İşlediğim günahlardan pişmanım tabiki ama iyiki onlarda yaşanmış hepsi olmam gereken en iyi hale getiriyor beni..
Aynı duayı okusak aynı virdi aynı müddet yapsak aynı şeyleri yiyip aynı şeyleri konuşsak bile değişir alemler varlıklar her an değişim içindedir.Kimisi amel sonunda alacağı parayı düşünerek günlerce uğraştığı ameli batıl eder,kimisi öyle bi tevekkül içindedir ihlasla amel ederki eksik olsa bile kabul olur..
Kimisi perdeyi 21 günde açarken kimisi 40 günde açar kimisi davetin 3.gününde ruhanilerle anlaşma yaparken kimisi 40.günde yapar o yüzden kişiden kişiye değişir uygulama aynı olsa bile..