Alıntı:
Belif Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleyküm kardeşlerim cok merak etim biraz bakındım ama tam cevabını bulamadım.
Namaz kılarken seccadenin üzerinde parıltı oluyor kimisi minacık ve bir tanesi iki nokta halinde biraz dah belirgin gözlerimle nereye odaklansam orda oluyor .
Sizce bu nedir ?
Saglık sorunu ola bilirmi
Yoksa gerçekten bazılarının söyledigi gibi nur parıltılarımı ?
Cevaplarınız icin şimdiden Allah razı olsun
Selametle vesselam
|
Burdaki sır şu gözünü nereye cevirirsen oraya gidiyorsa sağlık sorunudur,gözünüz kafanı çevirdiğinde gözün ile aynı anda hareket etmiyorsa bazı şeylerin başlangıcıdır
Gül suyuna 302 tane El basir okuyup pamukla gözlerine koy orda 15 dk kalsin pamuklar ıslak olsun tamamen,3 lirayada gül suyu var sen aktardan pahalı olanını al 25 lira falan
Niyet ettim göz hastalıklarının geçmesine vesile olması niyetiyle Allah rizasi için El basir esmasini zikretmeye diyip 302 tane "Ya Basir" okuyup her 1 tanesini suya huu diye nefes et,gözlerde kaldıktan sonra o pamukla bütün yüzünü silebilirsin,kalan gül suyunuda her gün yüzünü gözler dahil yıkamak için kullanırsan güzel olur..Kokularin en yoğun frekansa sahip olani güldür
Göz tansiyonu çıkarsa ismid sürmedi ve gül suyulu bi tarif vardı onu bulup atarım insaAllah