Alıntı:
Bulutlu Nickli Üyeden Alıntı
Teşekkür ederim @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bende bekliyordum geri dönüşünü niyebböyle olmuş anlayamadım vardır bir hayrı sen vazgeçme bence bende başladım birçok şey yaptım gelişme var bende inşallah sendede olur @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] hocam sizin bir fikriniz var mı sorun ne olabilir
|
Cinler aynı maddi hastalıklara sebep olabilir ama her zaman her istediklerinde değil.Kişinin ya günahı temizlenir ya gizli ibadet sayılır hastalığın sebebi budur.Ne tavsiye ettim onuda hatırlamıyorum fakat kendini bu kadar yorarken uyku uyumazken vücut zaten bırakır kendini bi kaç güne anlattıklarında herhangi birşey yok sebepler dünyasında yaşıyoruz eğer buna ilaveten desen ki şuramda birşey hissediyorum şöyle oluyor böyle oluyor birşeye bağliyabiliriz belki ama cinler istedikleri gibi kişiyi hasta edemezler.Herşeyi herşeye bağlamamalı
Tavsiyem kendinizi hazır hissettiğinizde başlamanız yönünde,farklı bi sorun olursa onada vesile olmaya çalışırız inşaAllah