Alıntı:
Afifege Nickli Üyeden Alıntı
Epifiz bezi açıksa, neyi nasıl görmek istiyorsanız o şekilde görürsünüz. Ben perdeyi günlük yaşamımda aralamıyor, melekler ve hayattaki ya da ölmüş yakınlarım dısında iletişim kullanmiyorum. -Burada meleklerlw direkt iletisimden bahsetmiyorum. Sordugum bir soruya ya da ihtiyacima gore verilen bir isaretten bahsediyorum- Eger normal yasamda baska varliklar goruyorsaniz Bu sizin isteğiniz dışında gerçekleşmez. Bir musallat ile karşı karşıya değilseniz Derinlerde bir yerlerde başka yaratılmışlarla iletisim kurmayı istiyorsunuz demektir. Ben gözlerimi kapayıp karşıma kimi alsam istediğim cevabı alirim. Burada önemli olan Yaradana müthiş inanç, sonsuz sevgi ve kalbi temiz tutmak. Kalbim çok temizdir demiyorum ama örneğin kötü bir ruh halindeyken hic bir calisma yapmam. Kotu ne varsa onu gorurum.
Cakralar, enerji merkezleri, vücudu dogru kullanmayı saglar. Duzenli cakra aciliminiz yoksa bu size eksik hissettirir. Ama bir dua yazarken ama bir seyin olmasi icin derin derin dusunurken saglam bir unanc, bu inanci maddeye donusturecek bir güc, saglam bir enerji gerekir. Eger vücudunuz arinmadiysa, gecmis ile hesaplasmalariniz bitmediyse o guc bir yerlerde surekli takilir, toplanir. İlerlemez. Ayrica kalp gozunu -cakrasini- acmadan ucuncu gozunu acanlar sıkıntı yaşar. Dengeyi kurmakta, aklını saglıklı tutmakta sorunlar yasar ki okudugum kadariyla havas ilmi once secgi ve kalpten geciyor. Yani arınma. Yani kendini bilme. Yani kendini duzeltme. Kendini ve her yaratilmisi özden sevme. Öz size basit bir kelime gibi gelebilir. Öz en derin olandır, tohumdur. Tüm hücrelerinle demektir.
Meditasyon konusunda da yaklasik 4 senesir duzenli olarak yapiyorum. İlgilenen kardesler varsa yönlendirmeli meditasyonlarla başlasınlar.
|
Paylaşım için teşekkürler fakat en üstte ilk söylediğine şaşırdım,perdeyi aralamiyorum kelimesine bilhassa
Perde açıksa göreceğin ilk şey cinler,cinlere takılmazsan melekut ceberut gidebilirsin fakat herhalükarda senin istediğinde açacağın istediğinde kapatacagin birşey değildir bu..
Enerjisi 3.goz boyutuna çıkan birisi nazar ederek alemlerde düşüncelerini bile şekillendirebilir senin dediğin görmek istediğini görür perdeyi aç kapa yapamaz yanı,he şu olur epifiz bezi çalışıyordur gözleri kapatınca gözünün önüne istediği imajinasyonu getirir yani hayal kurar kisacasi fıtratına göre duru bilir,sezi,görü,işiti bunlardan birisi yoğundur o insan hakkında bilgi akışı gerçekleşir
Dip not: Kabir ehli ile iletişim epifiz bezine bakmıyor keşif ehli olmaya bakıyor
inşaAllah bi gün nasip olurda kendimize dersler çıkartmaya başlarız