at nalı bulmak zor
Bunu yazarken netur koruma yapmamız gerekli ve safranlami yazılıyor gümüş tabelaya nakşedin dediğiniz kalemle yazilmasimi yoksa kabartmalı damga seklindemi hocam
Azametlerinide paylaşır misiniz hocam
Muma yazılan tilsimin azameti ne buhuru varmı bilgi çok eksik paylaşılıyor internetten paylaşılan normal resim lerden bi farkı yok bir çok tilsimin burda yüzde 90 saninin ne azameti ne buhuru ne günü hiç yok hocam bu şekilde kaş yapalım derken göz çıkartılır yarım yamalak olunca da musallat uğramamak imkansız gerçekten
Daha öncede mum la ilgili bir paylaşım yapılmıştı internetten bende görünce uyguladim geceleri haram oldu yaşlı sakallı biri beni günlerce uyutmadi musulat oldu öyle ki havas ilimlerle uğraşan bir hoca buldum bulmasına ama aklımı oynatmaya az kalmıştı Allah razı olsun ondan öyle kurtuldum sonra sitede paylaşım yapana ulaştım durumu anlattım evet 3. 4 kişi daha aradı bu konuyla ilgili dedi niye uyguladin ben tam paylasmadim ki diyor ama orda bunu yap yazıyor du dedim ama hepsini paylasirsam ben nereden ekmek yiycem dedi buda bir medyum du
Hocam bu safranlami yazılacak buhurlari ne dir hocam