Alıntı:
umut006 Nickli Üyeden Alıntı
ben çok kişiye gittim birşey yapamadılar. en son gittiğim kişi ben bişey söylemeden herşeyi bildi astral seyahat falan yapabilen birisi elimi tuttuğuunda her şeyi bildi. Bir kaç gün müsade istedi ve bir şeylere baktı.
Sonra bana ; senin için yapılacak bir şey yok kimse bir şey yapamaz, bu işten anlayan kimselerde cesaret edemez bulaşmazlar dedi.
Siz bu anlattıklarınızın işe yarayacağından eminmisiniz ben denerim sorun yok ama zararı olmasında tek
|
Bu itikat bozukluğudur
Bir amel sünnet dairesinde ise şüphe etmemeli sen kendi ellerinle işlediğini temizle,indirdiklerinle evini temizle geri kalanlar bende
Aslında hocamın sevdiği musallat türüsün herturlu kişiyi geçmiş hepsinde yorulmuş sonuç bulamamış inancını yitirmiş bi danışan
en sevdiğimiz..
He bu arada ben hayal pazarlamıyorum dostum ver 3.000 çözeyim işinide derdim sana balık tutmayı öğretiyorum veya tutma balığı ben yine birşey kazanmicam
bu amelleri vücudundaki senden daha iyi biliyor..daha dur ne vesveseler vericek sana bu iyi gunlerin,bu hafta yaptırırsa bahane saymaktan yine iyi
tövbeyi yaparken aile ici geçimsizlik bile yaşanabilir