Alıntı:
Kevser Nickli Üyeden Alıntı
Sayin hocalar ve aziz arkadaşlarim.Uyuda gezer bir hastalikmi ve yahut nejativ kuvvelerin etkisi.Ben şunu bir rus programda seyr etdim.Bir kiz hakda konuşulyordu.Şamanlar ve s.basireti acik oldunu iddia eden kişiler carmişdilar.Her kez bir şey diyordu.Ben sizin bakiş acisini merak ediyorum.Uyuda kezmek neyle alakali?Hurmetlerle
|
kardeşim bilinç altının açık olması ile alakalı kendini çok yogun bir şekilde şartlandırmışsan uyudugunda bilinç altın harekete geçerek olguyu tamamlamaya çalışır amerikada bir adam gece yatagından çıkıp üstünü giyinip işe gider gece güvenlik görevlisi onun geldigini görür ve sorar ne işinvar der adam birkaç saat sonra yangın çıkacak şirket dosyalarını kurtarmam gerek der bütün dosyaları şifreleyip internete atar dedigi gibi yangın çıkar evraklar kül olur adamın sayesinde şirketin bütün dosyaları kurtulur adam müdürlüge terfi ettirilir bunu nasıl başardıgı soruldugunda hatırlamadıgını mesai bitiminden sonra evine gittigini söyler güvenlik görevlisi sorgusunda adamın gece şirkete geldigini gömlekli kravatlı ve ceketlidir ama pantolonu yoktur adamın gözlerinin kapalı oldugunu hiç açmadıgını sordugu bütün sorulara makul ve mantıklı cevap verdigini bilgisayar kullanırken bile gözlerinin kapalı oldugunu söyler Bilir kişiler tüm bu olanlara cevap bulamadıgı için sadece adamın ödüllendirilmesi gerektigini söylerler