Alıntı:
Neslihanot Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ben bu uygulamayı yaptım ve geldi . Ama bu tarz uygulamaların birçoğunu denedim her denediğimde ya o gün yada birkaç gün sonra geldi kesin fakat sonrası olmuyor . Geliyor o an hasret giderip sarılıp duruyorsunuz ertesi gün yine aynı . Ben bu kadar uygulama yapıp sonra gerçeğin gerçek aşkı verecek olanın Allah'tan sadece ondan el açıp dua ederek olacağı kanaatine vardım. Belki günaha girdim bilmiyorum tabi çok garip uygulamaları yapmadım sadece bu tarz basit uygualamaları yaptım . Ama arkadaşlar emin olun anlık oluyor devamı olmuyor . Buda sizi daa beter üzüp yıpratıyor . Size tavsiyem allahın esmaları , hacet namazları , yasin suresi ( mubin ile ) bu tarz duaları edin . Sadece Allah rızası için namaza başlayın Allah'ın sevdiği kulu olmaya çalışın . Ben yaptığım birçok şeyden tevbe ettim . Ve bu kadar uğraştan sonra namaza başladım . Üveys zikride çekiyorum . Bilmiyorum hakikati buldum sanırım sonunda . Benim gönlümü alt üst eden aşk bana bu yolda hakkı buldurdu. Gönlüme bu duyguyu veren rabbime hamd ederim demekki kendisine yönelmemi istedi ki beni böyle bir şeyle sınav etti. Aşk en büyük sınavmış arkadaşlar !
|
Kardeşim ben sadece çektiğin zikir takıldım zikir tabiki çekicen fakat üvey zikir nedir yav durduk yere kendine musallat alıcan