Alıntı:
İpek Nickli Üyeden Alıntı
|
İmtihan penceresinden bakıp herşeyi Allah'tan bildikten sonra sıfır sıkıntı
O nu tanıyan ve itaat eden zindanda dahi olsa bahtiyardır. Onu unutan saraylarda da olsa zindandadır, bedbahttır. Bediüzzaman Said Nursi (R.A)
Fakat biz hep sıkıntıyı dışarda gördük,insanlar şöyle yapıyor böyle yapıyordayız..Benim bu gün bir harama nazar etmem o enerjinin evrene yayılması başka insanda tecavüz olarak dışa vururken,trafikte sinirlenmem ve o enerjinin evrene salınması bir evlilikte boşanmaya sebep olurken,başka bir tarafta içki içip zina etmem dünyanın kendi yarattığı frekansın bozulmasına sebep olurken hatayı çok fazla dışarda aramamalı
"Ben kendi nefsime giydirebilirim örnekler hayal ürünü olarak benim üzerimden verilmiştir
"
Bu gün dünyada bir halet varsa bir hissedarı biziz,savaş olan ülke için ne zaman sadaka verdik ? Ateisler için şer manada iş görenlerin hidayeti için ne zaman dua ettik ? Hep kendimizde kendimiz çoğu çoğu ailemiz..hadi çeperi büyütelim ülkemiz
Ümmeti Ümmeti diyemedik..Yapılan zulümler şer manadaki işler bizim deftere yazılmasada hissedarlığımız vardır..