Alıntı:
Lil bin Ali Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yanlıs hatırlamıyorsam stalinin sürgünleri var .
sanırsam sizden önceki bir zaman .
size hatırlattıysam özür dilerim . bence türk tarihini islam tarihini ve dünya tarihini arastırın . artık size zorlama yok deil mi
|
Eved Stalinin surgunleri var kac Seyyidler ovliylar şehler tek azerilerin diyil tum musulman respublikaları zadegan ve gorkemli şahsların Sibirya ve sair kotu yerlerde surgun etti ve ordada hiristianlarin kasbirleri olan yerden gomulduler.Stalin öd sert kanunların tatpig eledi.Hatta eger tarihi iyi bilyorsanız demir perde cekdi.Lenin dinimizi almışdı Stalin halgın nefesini kesdi.Sonra Stalin komulenden sonra boyle kac yıllar devam etti .Ondan sonra Stalini duşman ilan etiler.Ona aid olan tum heykeler ve busteri devirdiler.Kanun biraz yumuşadı.Biraz.Amma sert kanunlar yuruyordu.Kardeşim o kadar acı anılar toplanıb ki....Ancak Azerbeycan mustakil olandan sonra bazı hakikatlar ortaya cıxmaya başladı.Deme Stalin devri ermeniler azeri topraklarına yerleşmişler.Kac şehir ve kendler.Savaşsiz onların olmuş.O topraklarda yaşayan azerilerin inekleri tavuk parasına ermeniler alırmiş.Mal mulk hic demiyorum.Bentarih okuya bilmiyorum hagsızliga gelemiyorum oyle movzular olanda aglarım.Tum muselman halkı icin.Hatta şimdi Felestin Turk Karabag savaşların hic izlemiyorum.Gözumun onunden.Gemiyor.Şiddetle baglı bişey bakamiyorum.Cunki ben cok derin iz brakyor.Ona gorede kardeşim calışyorum uzak durum oyle informasin dan.Zaten kotu devirde yaşıyoruz etrafda olanlar bana yetiyor.