@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
kardeşim onları görünce ne olacak boyunmu uzayacak aklınmı açılacak varlıgını kabul ettimmi diyeceksin hoş geldinmi dicen oturup çay kahvemi içecen ailemi kuracan mafya kuracaksın görünce gözlerine inanmayıp gözlük mü takacan abimi dicen kardeşmi edinecen mirasınımı bırakacan definemi çıkaracan onlar ne derse taman inandımmı dicen şuanda yanında var okuduklarından etkilenmiyor azab ayetleri ona bişey yapmıyor sana nasıl gülüyor elini uzatmana bile gerek hemen yanında hiç ayrılmıyor sana cevap bile vermiyor ALLAH azze ve celle buyurmuşki var inandım iman ettim RAB bim kötülüklerinden kötü olan her şeyden muhafaza buyursun ettigim hiçbir duam kabul olmadı nedemek yav sen kusursuz bi insansın da yaradanmı kabul etmedi KURANdayazan hiç bir şeyin gerçekligini görmedinmi böyledersen korkarım gözüne dizine durur bu kadar nankör olma yaptıklarının hiçbirini ALLAH rızası için yapmamışsın şeytan bile şeytan oldugu halde RABbim bana mühletver diye yaratandan istiyor o bile kurallarına göre oynuyor sende kalkmış kalben inanarak diyorsun yaptım diyorsun YAV BIRAK HADİ ORDAN