Alıntı:
volkan8cas Nickli Üyeden Alıntı
Çakralar açıla bilir meditasyonla şöle bi olay var kabala yçalışan insanda halvete giren insan alemi sufi görebilir cinleri yönete bilir belli biseviyeden sonra ama alemi meleküt vsayre dier tam iman edenlere açar Allah insan sırrımdır ve bende onun sırrıyım şerri taraflarda alemi sufide uğraşır gerçek hakikata eremezler onlardada olur tayi mekan vsayre ama gerçek manada kalp gözü açık olmaz latifeler vsayre benim doğrum bu nasip olursa gerçek manada öğrenmek ozaman deşe bilir illa söylediklerim doğru olcakta değil şuhanlık doğrumbu.
|
Aklıma bir olay geldi bi gün bir çocukla tanıştım ustası varmış dedim tanıştırırmısın nese gittik ben bu adamla tanıştım adam kabala cı merhaba hocam filan diye girdimde sıradan birisi gibi yaşlı değil iyi bir görünüşü var zaten adamın ev dekarasyonunu filanda sevmiştim nese biz biraz konuştuk bana onlarda riyazet in olmadığını direk aç kalması gerektiğini söylemişti yani örneğin 14 gün boyunca ağzına zeytin filanda koymuuyor direk aç kalıyor nese biraz konuştuk konu mleklere açıldı bana dediki siz meleklerle etkileşime geçemezsiniz dedi neden dedim çünkü onların varlıkları çok güçlü gördüğünüz anda yanarsınız dedi adam adam uzun süreler aç kalark onlar ile görüşmeyi başarmış bak onların gözünden başka bizim gözümüzden başka mesela büyü felsefesi adlı kitabı okursan orda meleklerin eskiden tanrı adı ile tapılan varlıklar olduğu onların yüce yaratıcının enerji aktarma kanalları olduğundan bahseder yani bu konu içerisinde bile havası seçen farklı söylüyor kabaladan ilerliyen farklı