Alıntı:
Eflatun855 Nickli Üyeden Alıntı
bedende 7 çakra yoktur 68 den fazla çakra mevcuttur fakat biz bilmeyiz bizim bidiğimiz 7 tane parmakların ucunda bile çakra noktaları mevcuttur bir kişi halvet e girdiğinde yaptığı ibadetler neticesinde çakraları istemsizce açılır bütün çakraların yerini öğrenmek içinse ruhani alemden ciddi eğitim almalısın bana öğretilen buydu bir çok şeyi meditasyon ile gerçekleştirebilirsin önemli olan senin niyetini belirtmen zikirler ise kendi başlarına yüksek bir enerjisi vardır ve yönlendiici görevleri vardır mesela vedud sevgi için yönlendirme yapılır vedud ile kahriye yapılmaz meditasyona kıyasla kısa sürede etkisini gösterir
kısacası her şey enerjidir senin zikir çekerek yaptığın şey o sizden enerji çekmektir meditasyon yapan biriside aynısını yapar ama biraz daha uzun zaman ala bilir daha az enerjiler ile uğraşır kendini geliştirdikçe daha fazla enerji kullanır fakat zikir öle değil devasa miktarda enerjisi var sayılar 1000-2000 leri görünce etraftaki varlıkların ilgisini çekiyoz umarım anlatabilmişimdir
|
Meditasuonun amacı çakraları açmak olabilir çakraları açık olan birinin kalp gözü açık olmaz ama kalp latifeleri açık olanın çakraları istemesede açılır 3günlük vsayre riyazetle iç temizlik yapılır yoklanır kalp gözü gene açılmaz burda bana anlatabilmişim dediğiniz yerde benim bildiğim bu diye bilirsiniz burda bana göre doğru değildir cevabınız.