Lojen
eleştricek gibi gözükücemde benim anladığımı yazıcam sen havas ilmi için mi Müslümanlığa yöneldin eğer insanlara hükmetmek paranormal olaylar gerçekleştirmek için bu alana yöneldiysen söyleyeyim tek yol bu değil kabala var çok güçlüdür daha farklı bir sürü yollar vardır şirk e koşan genelde çoğunluğumuz Alllah korkusu var diye bu yollara girmiyoruz eğer sırf ben havas ilmi için Müslümanlığı öğrenicem işime geldimi müslüman gibi yaşıycam dersen çok ciddi bir sıkıntı var ilk baş mana aleminde dua larına ruhaniler iştirak etsede cevap vermez çünkü niyetin has değil semavi dinleri kullanarak ilme girme yolları vardır mesela papazlar incil okuyarak varlıklara hükmeder aşık eder yahudiler kabala tevrat ını kullanır müslümanlar havası kullanır daha pek çok ama bu bahsettiklerim semaviler
bide kötü yollar var semavi dinleri reddederek bunlara nasıl giriliceğini burda bahsetmek istemiyorum sırf diğer insanlara istediğini yaptırmak için havas ilmine giriyosan geçmiş olsun
ilk baş ihlas nas felak süphaneke kamet getirmeyi allahume sali vb bir sürü sure öğrenmen gerek en başında belki diyeceksin beni durduk yere yargılıyorsun benim böyle bir niyetim yok fakat kardeş daha namaz kılmayı bilmeden havas ilmi öğrenmek istediğini söylüyorsun kalbini kırdıysam kusura bakma ben sadece kendi görüşümü söyledim