Alıntı:
Bendis06 Nickli Üyeden Alıntı
Aramızda görüntüsü açık olan var mı
Anladığım kadarıyla yok
|
Şimdi ben sana sırrımı anlatılsam bu benden alınır,sorun varsa sor o yönde devam edelim
Buna görüntü açık değil perde açık denir,Sen cinlerden bahsederken melekutu geçmiş ceberut alemi peşinde olan vardır belki aramızda
Sorun varsa buyur..
Bu arada havasla uğraşan kişinin perdesi açık olur,Aklın alıyor mu ki yüzlerce kişi davet yapıyor fakat kör ebe gibi geçiyor davetler
Zaten bir çok kişinin senelerce havas işiyle uğraşıp muvaffak olamamasının sebebide budur.Aslında dua okurken bile ruhanisi gelir,zikirde gelir birlikte zikir halkası bile yaparsın fakat kişi duam niyetim kabul olmadı der aslında perde arkasını bi görse niyeti duayı bile unutur
Eğer ilim yoksa perdenin açıklığı zulüm olur insana.. 2 davet için kimsenin perdesini açmasını tavsiye etmem..
Diğer arkadaşların yazdıklarına cevaben; Tefekkürle kalp gözü açılır kainata 2 gözüyle değil kalp gözüyle bakmalı,3.göz epifiz bezi bazı meditatif hallerde açılır bu demek değil ki meditasyon yapan herkes cinleri görür,kimisi ister göremez - kimisi doğuştan görür ilginç haller vardır tabi
kalp gözünün,3.gözün,kulak ve taç çakranında aşamaları vardır..İslamda halvet olarak geçen rituel islam dışı topluluklarda yüksek rakımlı yerlerde bizdeki adıyla riyazet yaparak ,yüksekliğin verdiği basıncla(epifiz bezini açar) ve ilahı olanı tanımakla kainata bakmakla ilginç haller yaşanır..("Zerresin ama kainata gebesin" cümlesini yakalar ve herşeyden arınıp hiçlikte değişik haletler yaşanır "Sen çıkarsan aradan geriye kalır yaradan" cümleside bu evrede yaşanır)
Diyeceğim o ki herşey zikir değildir,Allah diyor ki " Siz beni nasıl tanırsanız size öyle muamele ederim" Zikir namaz dua farzlar sünnetler hepsi tamam ama Allahı ne kadar tanıyoruz ? Sanmayın islam dışındakiler Allahı tanımıyor bilmiyor sırlar onlara öğretilmedi
İlahı olan olarak tanıyorlar ama öyle bir bilinç ve şuurla yaşıyor ki bu adamlar bu haleti binlerce zikire bedel..Zikir çekmeyin demiyorum oturup bi Allahı tefekkür edin,güneş doğarken 15 dk batarken 15 dk güneşi izleyin,geceleri ayı izleyin 3.göze faydası vardır,çektiğiniz zikiri destekler izlerkende kainata lamba hükmünde yaratılan ay'ı güneşi tefekkür edin