Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Cinlenmis vücudunun her metrekaresi ele geçirilmiş birisi sana dokunduğunda ağrı sizi yapıyorsa bu sendeki zayifliktandir,kahhar esmasi ile cinleri ebced değerinde de okusan öldüremezsin fakat sufli bir cin mekanda ölürse perde açık diğer insanlar ölüyü görebilir,sufliyi yerden alıp defnetmiyolar orda bırakıyorlar genelde müslüman olursa ölen onu defnetmeye geliyorlar.Kendini korumaya almadan bu işlere bulaşırsan canını yakarlar..2 Ay korursun kendini tuvalette yakalarlar ama emin ol kahhar esmasi ile cinleri yakamazsın helakina vesile olursun ama enerjisi direk suflilerle zulüm eden farklı esma var niyet ederek o okunmali
|
zayıflıktan demişsin çok haklısın evet zayıfım enerjim düşük aklım bulanık neden çünkü zor zamanlar geçirdim herkes geçirir bilirsin bu zamanlarda insanların enerjisi aurası baya geriler benim de böyle bir zamanımdı ama bu insan bu cinlenmiş dediğin insan beni ayağa kaldırdı onun sayesinde tekrar allahı hatırladım onun sayesinde esmaları ve bu işlere girdim onun sayesinde imanım arttı ve eskisinden okadar güçlüyüm ki o zor zamanlar bir anda geçti bana zarar vermedi aksine beni güçlendirdi Herşey allahın kontrolunde ya hani şer gibi gözüken olaylar ile nasıl da hayra döndürüyor allah onun sayesinde allahı hatırladım ve tevbeler ettim şu an allah aşkıyla o kadar huzurluyumki allah adını duyduğumda vücudum ürperiyor vücüdum adeta coşuyor ben allaha şükür ediyorum.
ya kahhar esması ile olmaz demişsin ama bilirsin bu esma kötü enerjilere karşı okudum ve odadan yanık kokuları öyle geldi ki resmen yanık kokuyordu yani bu ne bu cinleri öldü veya yaralandı bilmiyorum ama odadan 2 gün sonra çekip gitti.