Alıntı:
Estergon Nickli Üyeden Alıntı
Yurtta kalıyorum bir arkadaş var çok enteresan birisi sürekli insanı sinir ediyor ve kibre sokuyor birgün bu bana benim ismimi bir kere söyle uyandır beni dedi yaptım sonra dedi yatağımı topla yorgan eller ellemez elimde acayip bir ağrı oluştu sonra ellerim sanki benim ellerim değilmiş gibi hareket ediyor hissetmiyorum bildiğin hastaneye felan gidicektim 1 hafta sonra geçti sonra bu elaman başıma dokundu şaka yollu 1 gün ağrıdı omzuna dokunmuştu yemekhanede 1 gün omzum ağrıdı tokalaşma yapmıştım ellerim çok acayip ağrıdı. Bu arkadaş ben farkettim normal tokalaşma ile insanlara cin geçirebiliyor gerçekten de bu gerçek bir odaya giriyordu korkuyorum neden korktuğunu da bilmiyorum ama ona bakınca korkuyordum sonra işte baya zikir çektim kendimi korumaya aldım. Sonra dedim ki madem bu çocuğun cinleri var ben bunları bir güzel yakayım beyler dans ederek ya kahhar ismini öyle içten okudum ki oda yanık oldu hertarfı resmen hepsi telef oldu sonra bu çocuk odadan ayrıldı başka biri geldi gördü cinlerinin yandığını 😂😂😂 şimdi bu nedir açıklayacak varmı ?
|
Kusura bakma ama bu yazdiklarin bana hic samimi gelmedi. Benim 6. His öyle diyor. Inşallah yaniliyorumdur😊