Ahh belif vaaahh beliff sen daha en başlarda yazdığında yardımcı olmaya çalıştik sana.sen sanıyorsunki biz seni anlamadan tavsiyelerde bulunuyoruz.Emin ol çoğu kişi buraya, çaresizken geldiler, arayış içindeyken..seni burda bizden fazla anlayacak kişlere baska yerde pek bulamazsın.Bunlar bir vesile..vesile ki ya yolunu şaşar sapıtırsın, yada dogru yolu bulur rahatlarsın.sana en başta dediğim gibi her öğrendiğin celbi, havası uygulama sakincalı olur.bi tövbe et dedik.Allahdan başkasından medet umdun.sabir et sükûnet ederek biraz bekle gör dedik..boşuna demedik.acını, sabırsızlığıni, bi anne olarak, bebeğinle ailenin evinde nasil durumda olduğunu bizzat ben kendim seni çok iyi anlıyorum.birşey yapmadan beklemek daha zor biliyorum.ama birşey yapma demiyorum.Sen belki daha hatalısın, yada eşin daha hatalı.. o seviyor, sevmiyor bunlar artik onemli değil.al abdestini kil namazlarinı, et bi tövbe..Bütun bilip bilmeden işledigin gunahlarin için..Allahdan başkasından medet aradiğin için.Dualarda, havasda neolursa olsun kabul olması için en onemli şey samimiyetdir.tum içtenligiye Allah a yönel.hayırlisini iste.hayirli degilse eşin senin için canın yanmadan, magdur olmadan bu isin bitmesini dile.duakarda ayrıntıları unutma.ne istersen Allah dan iste çok iste ama sadexe O'ndan.emin ol bizde atlattık o anları..ve insallah çok iyi olursun ve burda sana el uzatan arkadaşlarinla iyi durumunuda paylaşırsın inşallah
|