Alıntı:
Noran Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Tecrubelerinizi samimi ve icten yazdiginiz icin Allah razi olsun.. Bir cok kişinin faydalanacağindan eminim.
Bu yaziyi sizin yazinizdan direk kopyaladim. Sormak istedigim şu, 21 gunluk uygulama ne gibi bir fayda sağliyor. Anlamaya caliştim ama fazla anlamadim. Kisadan anlatirsaniz sevinirim.
21 günlük bir uygulama günde 3 , 7 veya 21 kere bu şekilde okuyabilirsiniz.300 senelik bir havas kitabından alınmıştır.Tecrübe edilmiştir.
Bismillâhirrahmanirrahim
Amentü billahi
Kul hüvellâhü ehad
Allâhüssamed
Lem yelid ve lem yûled
Ve lem yekün lehû küfüven ehad.
İhlas suresini bu şekilde okuyup sağ omuzdan sol omuzusunuza doğru kafanızı hareket ettirerek vücudunuza üfleyip en az 3 kere tekrarlayın.Üfff diye değil HU diye kendinize nefes edin.En az 21 gün devam edin.21 gün ara verilmeden yapılır.Ara verilirse tekrar naştan başlanır.Pişman olmicaksınız.Kopyala yapıştır değildir hiçbir yerde bulamazsınız..
|
Vücudunu sen 1 adet görüyorsun ama ondan toplam 3 tane var 1 fiziki 2 eterik 3 astral beden,bir cinni sana musallat olduğu zaman fiziki bedende ilmen gözükür eterik bedende kısmen gözükür astral bedende aynel yakın gözükür.Lümme-i şeytandaki seninle aynı yaşta olan elemanda bu bedenlerin hepsinde görülür.Sen bu sure ve başındaki küçük ekleme ile ister kendine beyaz nurdan bi ayet okuyarak kendine pozitif bi etki ettiğini düşün,ister bu negatif enerjilere yara verdiğini düşün hangi pencereden baktığına göre değişir etki aynıdır ama..Birisi seni yaralasa canını yaksa bi sonraki seferde çekinirsin ama 21 sayısının hikmeti şudur ki 21 günde insan dnasi değişir.Hem bu duanın feyziyle hem suflinin bu şehadet yerine geçen surenin verdiği enerjiye dayanamamasindan vesvese epey azalır.Bilhassa musallat yaşayan kişiler bunu yazan şekilde nefes ettiği şekilde nefes ettiği yerlerde yanma hissederler