Hep karsu tarafı suçluyorsunuz ama eşinizin ve ailesinin sizi neden istemediğini yazmıyorsunuz. Bir de onlardan dinlemek lazim. Bu şekilde onu geri kazanmanız cik zor çünkü siz zaten bu evliliğin bittiğinin farkındasınız ama kabul etmek istemiyorsunuz. Ben de bana küfreden gelin istemem. Cok buyuk bir olay yoksa kimse daha bebek olan o cocuktan vazgecmez daha 2 yil olmus bosanmaya kalknaz. Siz hatalarınızı kabul etmek yerine hala başkasını suçluyorsunuz. Bence zikr hanımın önerisi çok mantıklı bir deneyin kaybedecek bi şeyiniz yok. Bir de bence ruh sağlığınız için tedavi olun bu şekilde daha büyük hatalar yapabilirsiniz. Şükretmeyi bilin ki size ve çocuğunuza sahip çıkan bir aileniz var. Kisacasi ben sizin yazdıklarınızı samimi bulmadım. 3 yıldır uyeyim ve burada herkes çok iyiniyetli yardımsever bu sizin insanlari bu sekilde rahatsiz edebileceginiz anlamına gelmez. Allah tan umut kesilmez dua edin sizden çok daha büyük sorunları olan insanları düşünün ve o insanların hakkını gasp etmeyin
|