Herşey yapılır aklına gelen bir çok ihtimal realiteye dökülebilir,bir kaç işlemle büyü bozulur,bir beyitin hadimi ile kalpler birbirine çevrilir.
Önceden herşeye müdahale etmek isteyen bir yapım vardı,elimden geliyor neden yardım etmim ? Peki kaderi ilahiye rızamı gösteriyordum yoksa kadere karşı mı geliyordum bu işlemlerle..Sebepler yaratılmış ayrılmaları için birisi ahiretini satıp büyü yapmış vebali almış,belki ilerde başlarına birşey gelicekti böyle bir sebep yaratıldı..
Öncelikle bir istihareye yatmanı tavsiye ediyorum
Allahım annem ile babamın barışması hayırlı mı ? niyetiyle rüyanda gördüklerini unutma kalkınca deftere not et aktar buraya tekrar konuşalım..
Bir çok hocanın muvaffak olamamasının sebebi ameli yaparken işin sonundaki parayı düşünmesidir,bir çoğu cinlerle iş gördüğü için bir noktada gücü yetersiz kalabilir.Sen bir doktora gidip savaşmasını istersen bu konuda başarılı olamaz ama savaşçı ile savaşa girersen güzel sonuçlar alırsın Allahın izniyle..
Çok imkansız şeyler değil dostum ilginç şeyler varda inan konunun hakkal yakin boyutunu bilmediğim için çok fazla dahil olmakta istemiyorum,Şeriat'ın inceliklerine hakim değilim,büyü altındaki bir insan boşandığında tekrar birlikte olma ihtimali varmıdır mesela ? Sağlıklı düşünerek bu kararları almadı ama şuanda biz onun hayatını 360 derece değiştirsek boşluğa düşer bunalıma mı girer yoksa annene mi döner ? yoksa bilinç altı sürekli cinler tarafından kadınla ilgili şeylerle doldu ki bilinçaltı temizliği yapmadan büyü kalksa bile annene bile dönmeyebilir ? veya kadının büyüyü kaldırsak bizde bi hadimden babanın kalbini annene çevirmesini istesek ? babanın son hali ne olur ? ben şahsen çizerdim kafayı herhalde adam inandığı bütün herşey bilgisayara program yükler gibi 2 günde değişiyor düşünsene..
İşlem imkansız değil Allah var hiçbirşey imkansız değil fakat için şeriat yönünü gerçekten bilmiyorum bi sakatluk çıkmasın sonra
Ben babadan yardım istemeni tavsiye ederim..Hani bir baba evladının hayatı hakkında herşey iyi olsun ister ya içgüdüsel olarak,Gavsı Azam Abdulkadir Geylani bizim manevi babamız konumundadır.Bu zamana kadar sebepsiz denemek için veya şüpheyle yardım istemedim.İnanarak yardım istedim Allah milyon defa razı olsun icabet olduda.
11 Adım duası vardır nette bir uygula bakalım,ben şimdi bu pencerede 2 tane yapılacak işlem görüyorum büyüyü kaldırırım hadimle babanın kalbini annene doğru heycanla attırırız ama Gavsı Azam diyince bu işin geçmişini geleceğini aynel - ilmen - hakkal yakin görür ister müdahale eder ister dua eder bir kapı açılır.Yani ben atacağım 2. adımı düşünürken baba ilerdeki 11 adımı görür ve ona göre hareket eder,hiçbir zaman ne şekilde yardım edeceğini kestiremem
İnternetten bak 11 adım duası diye bulamazsan yarın atarım,amma bir şart var bu amelden öncede 2 rekat hacet namazı kıl selamdan sonra aç ellerini "Allahım annem ile babamın arasındaki sıkıntıların düzelmesi için sen abdulkadir geylaniyi vesile kıl sen herşeye kaadir ve muktedirsin" dersin şirk koşmayız,pederin hükmünde olan evliyaların evliyasından alimlerin aliminden hala görev başında olan Gavsı Azamdan yardım isteriz,bu arada ben sütten çıkmış ak kaşık değilim bana yardım etmesi sebebi bendeki Allahu Teala ondan yardım isteyen herkese yardım edeceği sözünü vermiştir.Gereksiz sebepsiz yere çağırmaya haya ederim aslında çok daha 2-3 kelimelik cümleyle çağrılır ama senin buna kendini hazırlamanı namazını kılmanı o ruh haline girmeni istiyorum,11. adımda ırakta kabrine yanaşmış gibi olmanı başlamadan evvel güzel kokular sürünmeni istiyorum,bir gün o kadar ihtiyaç halinde ve inanarak yaptım ki ilginç haletler yaşadım seninde inanarak ve özel bir buluşmaya kendini hazırlamanı konuşurken ellerini bağlamanı cümlelerini düşünerek kurmanı ve samimi olmanı istiyorum,Ellerin açık dua etme 11.adımda Selamını verdikten sonra ellerini edepten namazdaki gibi bağla öyle konuşmaya başla,samimi ol kalpten geçenle dilden çıkan bir olsun