Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Kendine bir muska yap tılsım vefk ilim gerektirir,tılsımıda görevlendirmen gerekir ne niyetle yazdın bilmiyorum da kağıtı al safranla yaz çalışsın değildir tılsımatın çalışma prensibi
ilk şunu anlaman gerekiyor yaşadığın şeyleri boynunda taşıdığın ayet vefk tılsımatla geçmesini beklemek patlak lastiğe yama yapmak gibi değil mi sence ?
Yaşadığın sıkıntıların hepsini anlat neyi ne için yazdığınıda anlat sıkıntıyı çözmeye yönelik devam edelim ondan sonra yazmak istersen bir kaç şey söylerim yazıp taşırsın
|
İçime kapanık biriyim,gerçek hayatta Allahtan başka dostum yok,dışarı fazla çıkmam,hep yalnız kalmak isterim,dışarı çıktığım zamanda insanların rahat davranışlarına tavırlarına saygısızlıklarına baktığım zaman sinirim bozulur hatta iş tartışmaya kavgaya kadar bile gidebilir benim bu muskayı yazmaktaki amacım,şirin olarak gözükmek kavgadan bana kötü söz söylenmesinden uzak tutmak,Birde bazen çok kötü sıkıntı geliyor buz gibi havada ceket çıkarıyorum.Varsa hocam tavsiyeni bekliyorum.Safran mürekkebim hazır
ilgi gösterdiğin için Allah razı olsun