16.11.18, 00:09
|
|
|
Etiketlendiği Mesaj: 17 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu
|
|
Alıntı:
Savatage Nickli Üyeden Alıntı
Vefk yazın hocam,safran kullanın,Yasini şerif okuyun Allah dostlarına armağan edin,Zikr yapın,Hatta hangisi doğru hangisi eğri bulabilmek için size vermiş olduğum kalp gözünü açan vefki yazın,birde bunun diğer uygulaması var 120 gün boyunca sabah ezanından önce okunan 142 kere zikredilmesi gereken dua,o duada ervah gelir sana yardımcı olur,güzel rüyaların olur,hastalara dua vefk yazmaya başlarsın,Hayrını alırsın,İnsanlar seni sever hayran olur,Böyle uygulamalar senin için daha hayırlıdır,senle muhabbet güzel oluyor Zaten bu foruma kayıt olalı beri bir sen birde celculetiye hocamız bana çok yardımınız dokundu,Size ne kadar teşekkür etsem azdır Allah bin kez razı olsun,Şunu unutma bir dua okuduğun zaman sevabını Allah dostlarınada hediye etmeyi unutma,Bir uygulama yaparken tekrar Rasulullaha Allah dostlarına evliyalara dua gönder öyle yazmaya başla ben hep öyle yaparım inan içindeki yalnızlık gidecek kim istemezki son nefesinde Rasulullahı,Allah dostlarını görmeyi hatta rüyanda bile görürsün belki yardım eder sana,onun için onlara bol bol dua gönderki yaptığın uygulamada,ettiğin duada tutsun.Çünkü senin bugün uğraştığın ilimle onlarda zamanında uğraşmıştı.Allah sizlere güzel ve mutlu bir hayat yaşamayı nasip etsin inşallah
|
sağolasın kardeşim önerilerin için,bişey değil bu arada ben sana her zaman yardım ederim sonuçta formun kurulma amacı ben bilmiyorsam sen öğreticen sen bilmiyorsan ben amaç paylaşım
|