Alıntı:
Eflatun855 Nickli Üyeden Alıntı
|
Olurmu hocam,görüşünüze saygı duyarım,fakat gerçekten peygamberimiz kim ipi düğümler ve buna üfürürse sihir yapmış olur diyor,sizin işinize karışmak istemem,sizin kalbinizi kırmak gibi bir niyetimde yok,ben sadece hatırlatıyorum,diyorumki bazen başımda bana gerçekten bu uygulamaları yaparken hangisi şirk hangisi değil diye gösterse çok mutlu olurum diyorum,bende bu konularda fazla bilgili biri değilim,inanın çok araştırdım yine bilgi yönünden kendimi eksik hissediyorum,araştırdıkça bu tür uygulamaları yaparken dahada dikkat ettim özellikle enam suresinde cinlerden faydalanan insanların kalacakları yer ebedi cehennemdir deyince ben iyice tırstım,Yapalım fakat çok dikkat edelim,tabiki Allah bilmeden yaptığımız şeyden bizi sorumlu tutmaz,fakat bilerek bir başkasının kaderini değiştirdikten sonra ne kadar tövbe etsekte artık işimiz Allaha kalmış oluyor.Ben kendimi düşündüğüm kadar sizide düşünürüm,kendime dikkat ettiğim kadar sizede dikkat ederim,bencil biri değilimdir,eğer canınızı sıktıysam özür dilerim