Alıntı:
Savatage Nickli Üyeden Alıntı
Yok hocam onu anlatmak istemedim,anlatmak istediğim bu yapacağınız işlemin sizin ebedi ahiretinize mâl olacağı,düğüm atmak büyü yapmak demektir,o aleme giden hocalar büyücülerinde o aleme atıldığını orada 1 günün 1000 yıl gibi geçtiğini sürekli azap olduğunu,çok korkunç varlıklar arasında hastalıklı bir şekilde inleyerek süründüklerini söylüyorlar.Mesela tılsım ve vefk yazarken bile dikkat et,çünkü bazı vefklerde ve tılsımlarda Alllahtan başka ilah vardır yazılı,çalışmasının sebebidr bu,yani cin diyorki sen oraya Allahtan başka ilah vardır yaz,ben o yazdıģına itimar edeceğim,bilemiyorum belki bütün tılsımlar vefkler böyle.Allah korusun ebedi ahiret gittimi geri dönüş yok artık
|
Şimdi bu biraz hayata bakış açınla alakalı kuran da 7 büyük günah vardır
bunlar
Şirk koşmak,
Bir kişiyi haksız yere öldürmek,
Savaştan kaçmak.
Livata ve zina yapmak,
Büyücülük/büyü yapmak.
Yalan söylemek ve iftira atmak.
Domuz eti ve bunun benzeri gibi yenmesi haram olan şeyleri yemek.
İçki içmek.
sana sorarım zina yapan adamda aynı kefeye girmiyormu sen yalan söylediğindede aynı kefeye girmiyormusun dediğin gibi havas ilminde cidden çok fazla büyü ile bulanmış formül var ve kuran derki ne yaparsan yap ben affederim sen tövbe et yeter
işte bu yüzden herhangi bir havas formulüne başlamadan tövbe ederiz bitimindede tövbe ederiz
ki ben bunu yapmak için öğrenmedim ben bu ilme hayranım her şeyinin öğrenilmesi gerektiğini düşünen birisiyim bu yüzden sordum