Alıntı:
MuratS Nickli Üyeden Alıntı
Vefkin çalışması için sen hadim görevlendiriyormusun ? Görevlendiriyorsun bu zaten düpedüz şirktir cinleri aracı ediyorsun,Rukyeyi zaten es geçelim o zikr gibi bir şey,Fakat tılsım,ben şirinlik için tılsım yazdım krallar gibi karşılanacaksınız konusuna bakın bakayım herhangi bir korunma,varlıklarını görevlendirmek için dua verilmişmi ? E sen tılsım yazdın varlık görevlendirdin,bu yine şirktir Allah ile kendi arana aracı koyuyorsun.Hadi ben sizin paylaştıklarınıza uyarak bir kez bunu uyguladım ben bile korktum,Sizin Allahtan korkunuz yokmu,Arkadaş ayetleri olduğu gibi size ispatlamış,bunlar şirk demiş hesabı kapatılmış,Bir şey paylaşıyorsanız bunu tam paylaşında bari ondan sonra fikir sahibi olun derim.Sen bana koruma yap varlık görevlendir diyorsun sayfada bu tılsım eksik diyenlerle dolu habi cevap ? Bu nasıl iş böyle ?
|
kardeşim kul ile ALLAH arasında her zaman aracı vardır ve olmalıdır aracı olmasa idi peygamber efendimiz gönderilmezdi kul un kendini temizleye bilmesi içinde tarikatlar vardır mürşide baglanırsın ve mürşid debir aracıdır kuranı kerim i okuruz amma ayetlerin tamamını anlayamayız birden fazla anlamı vardır bunun için hadis lerle ve tefsirlere ihtiyaç vardır ayet lerden hüküm çıkarmak içinde ayrı bir ilme ihtiyaç vardır herkezin harcı degildir bunlarda birer aracıdır cena bı hak her şeyi bi sebep üzerine yaratmıştır herkezi ve herşeyi bir birine sebep kılmıştır devlet dairelerinde bile tanıdık ve ararcı bulmaya çalışırız neden işimizi yaptırmak ek sik olmaması için kardeşim aracı şirk degil lüzum dur ki kişi gene o aracılar vasıtası ile RAB binden istiyor ve bekliyor