Alıntı:
MuratS Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşımız doğruyu söylüyor tecrübelerime dayanarak bende eklemek istiyorum bu uygulamaların gerçekten Allah katında değeri yoktur ben mesela bu sitedeki şirinlik tılsımını usûlüne uygun cuma ile sela vakti arasında yazdım,arkadaşıma verdim üzerinde taşımaya başladı 3 gün sonra uykusunda kıstırıp sabaha kadar dövmüşler bir cin salondan geldi vazoyu alarak üzerime doğru koşturuyordu diyor sabaha kadar boğuşmuş o varlıkla bende getir kağıdı dedim sirkeli suya atıp üstüne ayetel kursi okudum toprağa döktüm,Bunlar gerçekten tehlikeli Allah katında değeri olmayan ne idüğü belirsiz cinci hocalar tarafından yazılmış vefkler tılsımlar.Kendinize dikkat edin arkadaşlar sonra siccinde bulmayın amel defterinizi.Mazallah ayağınız kayıverir anlamadan ve zamanı su gibi geçen şu geçici dünya zevkine aldanıp ahiretinizi maf etmeyin.Nasılki üzerinize bir varlık oturuyor kalkmak istiyor kalkamıyorsunuz haykırmak istiyor sesinizi duyuramıyorsunuz toprağın altı öyle işte birde ebedi olduğunu ateşle yılanlarla azap edildiğinizi bir düşünün bakayım ? Değmez gerçekten değmez.Her kimse bu arkadaş gerçekten sizi düşünmüş tebrik ediyorum.
|
arkadaşlar vefk ayrı tılsım ayrı sihir büyü efsun ayrı rukye ayrı bunları bir birine niye karıştırıyorsunuz ayrıca yazılan tılsım ların varlık larını görevlendirmeden al bunu taşı dersen tabiki saldırırlar korunma yapacak sın ve görevlendireceksin