Alıntı:
58berk58 Nickli Üyeden Alıntı
aşk için umudunuz yoksa ve aşk konusu sizin için asla olmayacak bir şey gibi geliyorsa aşağıdaki duayı sevdiğiniz kişinin size aşık olması niyeti ile 71 defa yatsı ile sabah namazı arasında okuyunuz.
Dua budur:
Vellezıne yünfikune emvalehüm riaen nasi ve la yü'minune billahi ve la bil yevmil ahır ve mey yeküniş şeytanü lehu karınen fe sae karına.Ve maza aleyhim lev amenu billahi vel yevmil ahıri ve enfeku mimma razekahümüllah ve kanellahü bihim alıma.İnnellahe la yazlimü miskale zerrah ve in tekü hasenetey yüdaıfha ve yü'ti mil ledünhü ecran azıyma.Fe keyfe iza ci'na min külli ümmetim bi şehıdiv ve ci'nabike ala haülai şehıda.Yevmeiziy yeveddüllezıne keferu ve asavür rasule lev tüsevva bihimül ard ve la yüktümunellahe hadısa.Ya eyyühellezıne amenu la takrabus salate ve entüm sükara hatta ta'lemu ma tekulune ve la cünüben illa abirı sebılin hatta tağtesiluv ve in küntüm merda ev ala seferin ev cae ehadüm minküm minel ğaitı ev lamestümün nisae fe lem tecidu maen fe teyemmemu saıyden tayyiben femsehu bi vücuhiküm ve eydıküm innellahe kane afüvven ğafura.E lem tera ilellezıne utu nasıybem minel kitabi yeşteruned dalalete ve yürıdune en tedıllüs sebıl.Vallahü a7lemü bi a'daiküm ve kefa billahi veliyyev ve kefa billahi nasıyra.Minellezıne hadu yüharrifunel kelime am mevadııhı ve yekulune semı'na ve asayna vesma' ğayra müsmeıv ve raına leyyem bi elinetihim ve ta'nen fid dın ve lev ennehüm kalu semı'na ve eta'na vesma' venzurna leane hayral lehüm ve akveme ve lakil leanehümüllahü bi küfrihim fe la yü'minune illa kalıla.Ya eyyühellezıne utül kitabe aminu bi ma nezzelna müsaddikal li ma meaküm min kabli en natmise vücuhen fe neruddeha ala edbariha ev nel'anehüm ke ma leanna ashabes sebt ve kane emrullahi mef'ula.İnnellahe la yağfiru eyyüşrake bihı ve yağfiru ma dune zalike li mey yeşa' ve mey yüşrik billahi fe kadiftera ismen azıyma.E lem tera ilellezıne yüzekkune enfüsehüm belillahü yüzekkı mey yeşaü ve la yüzlemune fetıla.Ünzur keyfe yefterune alellahül kezib ve kefa bihı ismem mübına
NOT : ALİNTİDİR ....
|
Ben bunu yaptım Amane olu ne olmaz koruma yapıp öyle okudum rüyama bi tane esmer örtülü bi kadın geldi herkes bağırarak ayetel kursi okuyordu bende dahil koyuyorduk gitmiyordu sonra bana bağırdı beni sen cagirdin dedi digerleri ayetel kursi okumaya devam ediyordu sonra gitti dileğim de olmadı yani tam detaylı bilgi verirseniz hocam öyle bilmeden yapıyoruz ama çokta etkilendim sonrasında ama koruma yapmamalı miydim ya da nasıl okunacak detaylı bilgi verirseniz çok iyi olur hocam