Evimizde Cin var
Öncelikle Selamun Âleyküm Abilerim,Ablalarım,Hocalarım Hepinize.
Evimde bulaşık bir cin var,bulaşıp duruyor,eve kim gelse misafirliğe onada bulaşıyor,abimin üstüne bastırmış 1 ay ağzından kan geldi hastanede yattı doktorlar sebebini bile bulamadı,bizim hocaya gittik oda gel okuyayım diyor taa 30km uzaklıkta her gün gidip okutmak lazım okutuyoruz muska yazıyor aradan 1 sene geçiyor yine gelip bulaşıyor,Ben arapça okumayı ve bakarak yazmayı biliyorum,Fakat arapçanın mealini bilmiyorum,Elimde safran mürekkebi,parşomen kağıdı mevcut,Bana önerebileceğiniz bir şey varmı ben halledeyim bari evden uzaklaştırayım,keşfim açık değil,havas konusundada fazla bir bilgiye sahip değilim,galiba vefk yazsam çalışması için hüddam sahibi olmam gerekiyor,bana parşomene yada a4 kağıdına yazmak için bir tılsım,dua yada levhanın üzerine çivi ile nakşedilecek bir tılsım dua varmıdır önerebileceğiniz ? Gece olunca geliyor genelde kapının önündeki köpekler havlamaya başlıyor geldiğini hissediyorum böyle ateş basıyor.Varsa arkadaşlar gerçekten çalışan bir tılsım yada dua safranla yada levhaya çivi ile nakşedeyimde gelmesin.Burada bazı tılsımlara baktım eksik verilmiş.Allah rızası için çalışan bir tılsım ve dua verinde ömür boyu yasin okurum arkanızdan.
|