Alıntı:
Saye Nickli Üyeden Alıntı
Ben korunma duası olarak 1 fatiha, 3 ihlas, 3 felak, 3 nas sonunda da 1 ayetelkursi okuyup vücuduma üfleyip sıvazlıyorum hamdolsun rahat uyuyorum da bu ayetelkürsi korumasını da yapıcam artık ama oldu ki okuyamadan uyuya kaldım işte o zaman şenlik başlıyor kızmak yarından itibaren buraya zaman ayırıp yazdıklarınızı uygulıycam inşallah Allah razı olsun şu elli mesajı tamamlayıp özeldende sorularım olabilir
|
Ayetel kürsi sonda değil hepsinin başında olsun,hangi ayetin başına ayetel kürsi getirirsen etkisi artar sen sona koyarak yanlış yapıyorsun.Mesela hastalıklı bölgeye bile başta 1 ayetel kürsi üzerine 7 fatiha okursan tesiri yükselir sadece koruma için geçerli değil..
İstediğini istediğin sırada okudun üzerine nefes ettin diyelim şu cümleyi söylemeyi unutma.. "Allahım okuduğum bu ayet ve sureler 7 nefis mertebeme 5 alemime tesir etin" sen şedahet aleminde okuyorsun bu duayı diğer alemlere bu yaşantımızla fazla tesir etmez ama cümleyi eklersen sona 5 alemde etki eder
Gün içinde de üzerine sadece 1 tane ayetel kürsi okuyup göğüsüne doğru nefes et "Allahım okuduğum Ayetel Kürsi 7 nefis mertebeme 5 alemime tesir etsin" diye sonra tekrarla,tuvalete girip çıktıksan sonra tekrarla bu işlemi..Zaten gün içinde okumaya başladıkça bunu yavaş yavaş auran vücudun çevrendekiler temizlenmeye başliyacaktır..