Alıntı:
Gizli88 Nickli Üyeden Alıntı
Benim sevdigim bir erkek var akli kalbi bende kendisi 2 senedir Kendinden 4 yas büyük bayanla ve o bayanin 17 yasinda oglu var benim sevdigim erkek bekar hic evlenmemis ve ben 2 senedir ayrilmalarini bekliyorum dua ederek ve o kadin ise baglama asik etme büyüsü veya baglama yaptir mis simdi onlar mutlu sekilde yuva kura bilirler mi dua üzeri cünkü o baglamalar dolayi su an evlenmek üzeriler.
Ve ben okuyral o baglamalar bozulabilir mi ve hangi dua okumam gerekli
|
Aşık etme büyüsünün etkisi ha bire o kişiyi yanında isteme o kişi yanında değilken rahatsız olma bu tür bir konu hakkında bir başkasıyla konuşmuştum adam(mehmet) bir başkasını seviyor o kızda(ayşe) bu adamı seviyor fakat ailesi karşı çıkıyor bu duruma ve adama(mehmet) aşk büyüsü yapıyolar başka bi kızla(fatma olsun bunun ismide) evlenmesini istiyolar o kızda(fatma) uzaktan akrabası nese eee dedim sonuç ne oldu uzaktan akrabası ile evlenmiş ama dedim öteki kadını(ayşe) seviyodu o iş öyle olmuyo dedi bu büyü birdefa yapıldımı sevsende sevmesende sen ona gideceksin
sana kesin bir öneride bulunamam sadece senin bakış açından kadını suçluda bulamam , belkide erkekle kız birbirlerini seviyolardır bu tür bi durumda bunları ayırcak bi uygulamanın etkileri bir bedeli olur umarım yardım edebilmişimdir
bu arada mehmet ayşe fatma isimleri kafamdan attım siz hikayeyi anlayın diye kim kimi seviyor belli olmıycaktı öteki türlü
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] bi sorun olursa adımı etiketleyip yada alıntı yapıp yazarsın