Alıntı:
saye Nickli Üyeden Alıntı
çok teşekkür ederim o kadar rahatladım ki yani yeşil zaten peygamberimizin sevdiği renk, kötü olabileceğini düşünmedim ama ilk başlarda korkmadım diyemem birde insan bilmeyince sormaya ihtiyaç duyuyor. Bu arada o kadar çok şey yaşadımki parça parça aklıma geldikçe yazıyorum. Hakkınızı helal edin. Karanlıkta hareketlemeler, dalgalanmalar görüyorum demiştim son zamanlarda daha farklı şeyler de oldu. Bunları hissettiğim zamanlarda alnımda karıncalanma bir baskı hissediyorum. Birde mesela ben elimi soldan sağa doğru götürüyorum diyelim ama elimin ardından görüntü devam ediyor. Anlatabildim mi bilmiyorum ama hani titreşimi gösteren resimler vardır ya ona benzer, görüntü devam ediyor ve biraz sonra sonlanıyor, gündüzleri de olmaya başladı. Inşallah anlatabilmişimdir.
|
bende gece uyku ile uyanıklık arasında bazen bir siyah adam şeklinde ama gölge gibi görürdüm kalkar ona bakar nas suresını okumaya basladıgım an kacardı.basımda dıkılırdı.ona bakardım ben ona o bana 😖 hep bakar bakar dururdu bazen eşımın kılıgına gırerdı bakardı bana.hamd olsun artık yok.dedıklerımıde yapmanızı tavsıye ederım