Alıntı:
edaomer Nickli Üyeden Alıntı
Bir sabah ezan okunur iken bir bardak suya 11ayetel kursu 11fatiha suresi 11 felak 11nas suresi 11 defa la ilahe illa ente subhaneke inni kûntû minez zalimin 11 defa da la havle vela kuvvete illa billahil aliyyil azîm.bir bardak suya oku.sonra namazini kil.kildiktan sonra evinin penceresini aç gokyuzune 3 dakika bak.ve sonra dilegini soyle(RABBIM BENI BU MUSALLATLARDAN KURTAR)GIBI.VE SUYU IC...eger musallat var ise insaallah bir saat icerisinde gittigini goreceksin insaallah kardesim.musallatlarinda cesitleri var.tahminim bedenini ele alamamis disaridan rahatsiz etmeye calisiyorlar.gordugun o yesil mavi beyaz seyler zikre basladigin icin manevi olarak yukselise gectigin icin rabbim bilir letaifler olabilir.nurda olabilir.rabbim istedigine istedigi lutuflari yasatir kardesim devam et gayretine.gördüğun seyler letaiflerin nurlari vardir onlar olabilir.zikir yapan kisiler nefsleri terbiyebolmaya başladikca boyle seyler yasayabilir korkma yolunda devam et.bol bol istigfar salavat la ilahe illallah.
Birde şu bilgiyi vereyim yine bir bardak suya 101sefer la ilahe illa ente suphaneke inni küntü minez zalimîn oku.sonra 1 ayetel kürsü ve 1 fatiha oku ve iç.eğer içinde yanma var ise anlaki büyü var sende demektir.
Namazdan sonra 1ayetel kürsü 3ihlas 1fatiha tekrar bir ayetel kûrsü en sonun da ise ayetel kürsünün son ayetini hıfzıhuma ve huvel aliyyül azim de ve nefesini içine çek ogün içine cin giremez girerse yanar.eğer olurda girer ise imtihandır kardeşim sabret inşaallah
|
Allah razı olsun
dediklerini hafta başında yapıcam inşallah şuan yapma imkanım yok, dediğin gibi nur olsun o ışıklar inşallah çünkü ürkmüyorum onları görünce huzur doluyorum ama o karartılar mesela ürkütüyor beni, zaten tesbihatlarımı istemeden aksatsam bile huzursuz oluyorum, yaptığımda öyle rahatlıyorum ki. Bu arada bikaç kere de altın renginde yağmur damlası gibi yağan ışıklarda gördüm, odanın içinde bi baştan bi başa giden pırlanta gibi parlak şeyler de gördüm ama hiç ürkmedim iyiye yordum sizin yazdıklarınızda içimi rahatlattı sağolun..