Herşey sebebini bilmediğim musallatla başladı
Sorularım çok, cevaplarınızı rica ediyorum..
Öncelikle selamun aleyküm, aslında uzun zamandır sitenin takipçisiyim ama yazmak bugüne nasip oldu. Bazı yaşadıklarım ve burada okuduklarım beni yazmaya yönlendirdi. İlim sahibi herkesten yazmalarını rica ediyorum, kafamdaki sorulara kendim cevap bulamadım çünkü.
Herşey sebebini bilmediğim musallatla başladı. Üniversitenin son senesi benim için yoğun ve stresli geçti o sıralarda rahatsız edilmeye başladım. Bu sitede Celcelutiye idi sanırsam dediğine benzer olarak bende, bi sene korku filmi yaşadım. Onunki kadar ağır değildi belki alenen görmedim onları ama rüya aleminde yaşattıkları ve sonrasında (ben onların olduğunu düşünüyorum) gördüğüm karartılar hayatımı zindana çevirmişti. Vesveseler, kuruntular, evhamlar, insanlardan kaçma, isteksizlik, hep bir mutsuzluk, keder hali, korkudan gündüz bile namaz kılamaz olmuştum. İbadetlerimi bile korka korka yapıyordum. Tek başıma uyuyamıyordum. Rüyalarımda garip varlıklarla dövüşüyordum, karabasan çok sık oluyordu. Gece korkuyla uyandığımda bikaç kez duvarda garip desenler gördüm. Kulağımda beni uyutmayan bir uğultu, karanlıkta nesneleri hareket eder gibi görüyordum. Rüyalarımda sevdiğim insanların kılığına girerek korkuturlardı. Ölümle, hayvanlarla, pisliklerle. Nefesim kesilerek uyanıyordum. Gözümü kapattığımda ardarda insan suretleri görüyordum, bana bakar şekilde.
Velhasıl çok ağır şeyler yaşadım, kısa keseyim. ben böyle şeyleri hiç bilmezdim etrafımda da yoktu, birden bu durumun içinde buldum kendimi. Aileme anlattım onlarda bikaç kişiye sordular, bi abla musallat dedi ama ben ve ailem üstüme konduramadık, dediği şeyleri de yapmadım ama durum devam etti. Sonra başka bi hocaya sorduk oda hiç yorum yapmadan sadece bi hafta bakara suresini okusun dedi. Dediğini yaptım ek olarak da kendim netten araştırdım. Sirkeli su ile banyo yapmaya başladım, korunma dualarını ezberledim. Herşeyden önemlisi durumu kabullendim ve ellerimi Allaha açtım Rabbim kurtar beni dedim herşey vesile şifayı ancak sen verirsin dedim. Hiç unutmuyorum bu duadan sonra sağ kulağım neredeyse bir dk çınladı. Namazlarıma dikkat etmeye, daha bilinçli kılmaya çalıştım ve namaz sonrası tesbihata başladım. Tesbihatın ardından da kendime durumuma uygun bulduğum arapça duaları okumaya başladım ve artık virdim oldular benim.
Bu yaptıklarımdan sonra hamdolsun rahatlama yaşadım. Ama karartıları yine görüyorum ancak hareket halinde değiller. Bazen çok siyah, bazen belli belirsiz şekilleri boyutları değişiyor. Uğultu hafifde olsa oluyor hala. Arada yine saldırılar oluyor. Şimdi merak ettiğim ben kurtuldum mu, yoksa ibadetlerime yakınlığım derecesindemi korunuyorum? mesela bazen çok yorgun olup okumadan yatınca rahatsız ediliyorum ama eskisi gibi uzun sürmüyor ve çok korkmuyorum belki de alıştım bilmiyorum.
Sorularım biter mi daha bitmedi :/
Ben uzun zamandır etrafımda, özellikle gökyüzünde, düz zeminlerde içi boş, saydam, sağa sola aşağı yukarı kayan binlerce noktacık görüyordum. Bunlara zamanla yenileri eklendi. Rahatlamaya başladığım dönemde beyaz ışıklar görmeye başladım, mercimek tanesi kadar doğup kaybolan beyaz ışıklar, bazen daha büyük kuş tüyü rüzgarda savrulur ya ona benzer ışıklar, yanıp sönen yeşil, mavi, beyaz noktacıklar. Işık parlamaları, Gözümü kapattığımda tanımlayamadığım hareketlilikler görüyorum, sanki iç içe giren mavi ve yeşil dalgalanmalar görüyorum, hatta karanlıktada, bazen de karıncalı görüyorum, herşey hareket halinde. Baktığım nesneler titriyor. Eskisi gibi net bir görüntü görmüyorum. Gözüm kapalıyken de ışıklar görüyorum. Gökyüzüne baktığımda sanki kaynıyor ve yeşilli beyazlı ışıklar beliriyor. Gece gökyüzünde solucana benzer siyah şeyler görüyorum. Namaz kılarken secdeye gittiğimde zeminde saydam beyaza yakın şeyler görüyorum. Bunlar iyiyemi işaret Bana noldu bilmiyorum. Nolur bilenlerden cevap rica ediyorum. Esma da çekmek istiyorum ama sıkıntı olur mu bilemiyorum, başlamıyorum o yüzden.
|