@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yine farkını koymuşsun vesselam. Ne bir eksik ne bir fazla.. Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az Ahh @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] kardeşim ben buralara nerelerden geldim, ne tehlikeler atlattım bi bilsen. Allah ın sevgili kuluymuşumki, o senin bahsettgin celpler, cin çıkarmalar, matluba her türlü vird vs hic birisini bilinçsizce yapmamisım. Bi esma zikrinden başladim, rahatsızliklarim vs derken neler ogrendim, her yeni bilgiden sonra daha çok yetersiz, okyanusda kum tanesi kadar olamadigimi gordüm.
Velevki havası yuttum, herşeyi ögrendim..
Ya icazet? Sabır? Nefis terbiyesi? Bunları kaldırabilecek psikoloji, deneyim varmi?
Sitedeki hocalar biz ne bilimkurgular yaşiyoruz aklınızı oynatırsiniz diyor..
Hadi diyelim ruhani çagirmahi ogrendin, denedin o sira ruhani deilde Şeytan şerri geldiyse napicaksin, nasil anlicaksın..
Allah korusun cok tehlikeli şeyler.
Senin isteğin insanlığa yardimsa yani sirf bunun içinse, acele tavrını ben begenmedim nacizhane görüşum.
İnsallah yanılan ben olayim sen bu ilmi hakkıyla ögren bizlerde senden istifade edekim bi duamızi alirsin insallah