Havas Okulu - Tekil Mesaj gösterimi - Günaha girmiş gibi hissediyorum
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 05.10.18, 23:14
Zikr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
Zikr Zikr isimli Üye şimdilik offline konumundadır

Etiketlendiği Mesaj: 103 Mesaj
Etiketlendiği Konu: 0 Konu

ARINMA DUASI:

Geçmişimizden kaynaklanan her ne olumsuzluk varsa tamamından kurtulmak, affedilmek, kutsanmak, arınmak için aşağıdaki Dua tarif edildiği şekilde, en az kırk gün aralıksız her namazın ardından okunmalıdır!..

Ya Rabbim, okuyacağım esmâların ve yapacağım efâllerin zatımda ve sıfatımda tecellisiyle, zatımı ve sıfatımı korumanı niyet ve talep ediyorum. Arş-ı âlâ’ndan, Mucip sıfatınla dua ve dileklerimi kabul buyur. İstimdat ya Resulullah, istimdat ya Habibullah, istimdat ehl-i beyt-i güzin, istimdat ashab-ı kiram ve’l istimdat cümle ruhaniyat…” dedikten sonra;

Dokuz kere istiğfar getirilir. Tavsiye edilen istiğfar ise şu şekildedir…’’Subhanallhu ve bi hamdihi subhanalahul azıym,estağfirullah’’

Dokuz kere salavat getirilir. Tavsiye edilen salavatı şerife şu tertip ile olanıdır…’’Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.’’

Ve bir kere Euzü Besmele çekildikten sonra dilediğin sayıda, zamanın el verdiğince ve kalp ile dil birliği sağlandığı süre;

“Ya Latıfün ya Latıyf. Bi lutfikel hafiyyü bil kudretilletiy isteveytü biha alel arş” esma tertibi okunur. Tamamlamaya karar verildiğinde dokuz kere daha ’’Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.’’ salavat-ı şerifesi getirilir.

Umulur ki şartları yerine getiren her mümin için geçmişe dair her tür olumsuz tecellinin ifnası bu zikirle gerçekleşir. Tecrübe edilen ve sık müracaat edilen bir zikirdir. İstiğfar ve salavatlar dışında kalan bu bölüm yürürken dahi okunabilir… Namazlarda düzenli okunduysa, istendiğinde namaz aralarında da bu bölüm okunabilir. Bu zikiri samimi şekilde okuyup tecelli ettirenler, rüyalarında sağ önlerinden bir kitap yahut temiz bir sayfa aldıklarını görürler. ’’Kitapları sağ önlerinden verilenler, kurtuluşa erenlerdir’’ ayetinin muhatabı olurlar.

Kaynak: Hacı Ali Bayram hocam

Ya Rabbim, okuyacağım esmâların ve yapacağım efâllerin zatımda ve sıfatımda tecellisiyle, zatımı ve sıfatımı korumanı niyet ve talep ediyorum. Arş-ı âlâ’ndan, Mucip sıfatınla dua ve dileklerimi kabul buyur. İstimdat ya Resulullah, istimdat ya Habibullah, istimdat ehl-i beyt-i güzin, istimdat ashab-ı kiram ve’l istimdat cümle ruhaniyat…” dedikten sonra;

Dokuz kere istiğfar getirilir. Tavsiye edilen istiğfar ise şu şekildedir…’’Subhanallhu ve bi hamdihi subhanalahul azıym,estağfirullah’’

Dokuz kere salavat getirilir. Tavsiye edilen salavatı şerife şu tertip ile olanıdır…’’Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.’’

Ve bir kere Euzü Besmele çekildikten sonra dilediğin sayıda, zamanın el verdiğince ve kalp ile dil birliği sağlandığı süre;

“Ya Latıfün ya Latıyf. Bi lutfikel hafiyyü bil kudretilletiy isteveytü biha alel arş” esma tertibi okunur. Tamamlamaya karar verildiğinde dokuz kere daha ’’Allahümme salli ala seyyidina Muhammedin ve ala ali seyyidina Muhammed.’’ salavat-ı şerifesi getirilir.
Umulur ki şartları yerine getiren her mümin için geçmişe dair her tür olumsuz tecellinin ifnası bu zikirle gerçekleşir. Tecrübe edilen ve sık müracaat edilen bir zikirdir. İstiğfar ve salavatlar dışında kalan bu bölüm yürürken dahi okunabilir… Namazlarda düzenli okunduysa, istendiğinde namaz aralarında da bu bölüm okunabilir. Bu zikiri samimi şekilde okuyup tecelli ettirenler, rüyalarında sağ önlerinden bir kitap yahut temiz bir sayfa aldıklarını görürler. ’’Kitapları sağ önlerinden verilenler, kurtuluşa erenlerdir’’ ayetinin muhatabı olurlar.

Bu şekilde zikiri tamamlayan kardeşlerimiz, ihtiyaç halinde, talep eden yakınlarına verilebilirler.. Yani herkesin okuyabileceği bir cemâl duadır. İçinde celâl esması yoktur… Kalp gözünün açılmasına, okuyan kişinin Alem-i Melekut ile temasa geçip Nûr görmeye başlamasına vesile olur.

41 gün hiç ara vermeden

Kaynak: Hacı Ali Bayram hocam

Panik yapma ve korkma. şeytan sana vesvese veriyor şu an sadece, en sevdiği konu. Sen korktukça üstüne gelecek, içinden onunla konuşma. Kalbinle kal başbaşa, oraya gelemez. Kalpler Allahındır.

içinden tüm içtenliğinle kalbinle tevbe et, dua et Rabbine: Allah'ım gizlimi açığımı ancak sen bilirsin, ben senin aciz bir kulunum, sen benim yüce Rabbimsin , beni sen yarattın. Seni anarım, sana itaat eder Sana ibadet ederim . Cahilliğim bilgisizliğim yüzünden beni sorumlu tutma, yanlışımı anladım tevbe ettim. Azmış şeytanın oyunlarından sana sığınırım .. dersin.

Kalbimi bu günah ateşinden kurtar Allahım, Pişmanlığım ve içten tevbemle geldim sana. kalbimi tertemiz kıl, orda sadece sen varsın de.....Ben de dua edicem sana

/COLOR]Sadece cesaret guc icin cekiyordum boyle olacagini tahmin etmedim.

Bana bi yol gosterin bu zikrin yerini tutacak

ihtiyacın olan şeyi Rabbinden net ve kısa bir şekilde iste. cesaret ve güç için çekiyordum dedin. Duan öz ve kısa olmalı:

Allah ım sen insanı bir erkek ve bir kadından yarattın benimde Zahirimi ve batınimi erkek kıl ... dersin. Tabii cinsiyetini bilmiyorum.... örnek verdim. Zamanla ihtiyacın olan o sıfatlar heybet güç kudret vs. sende zaten tecelli etmeye başlayacak. yaratılan olduğunu unutmadan dua et ve zikret.

Son bir not / hatırlatma: Zikirlerin ve duaların neticesinde sana sunulan lütufları ve tecellileri kendi nefsinden bilmeyesin diye "La havle vela kuvvet illa billahil aliyyiy Azim" okumayı unutma. Nefsinin şımarmasını engellemiş olursun. Herşey Allah'tandır.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147