Işte asıl sıkıntı kim olursa olsun herhangi bir yaratilmişa bel bağlamak..isyan et - etme senin bileceğin iş bana getirisi yok ama ahmaklık olur..
Allah demiyor mu ? "Siz beni nasıl tanırsanız size öyle muamele ederim" duaların dışında gün içinde ne kadar ilahi rıza adına mesai yapıyorsun? Ne kadar tevekkül ediyorsun? Sen kendini günahkar Allahtan bile dualar kabul olmadi ya ümidi keselim penceresinden bakıp o bilinç ve şuurla hareket ettiğin için öyle muamele görüyor olma sakın?
Kendin için istediklerini başkası için istedin mi ? Sana sıkıntılarını anlatan insanların sıkıntısıyla sende dertlendin mi yok tmm cnm tmm diyip geçtin aynı halet üzerine mi yapıştı? Yoksa birisini hor gördün aynısını mi yaşıyorsun ?
Başıma olay gelince küçük bi çocuk gibi ağlamak yerine bi dusunurum ben nerde eşşeklik ettim Rabbim bana böyle bi olay yaşattı..
Sizde biraz kendi hayatınızı sonrada Allahi tefeķkur edin.Dunyanin bir noktasında farkli bi dine mensup adamın biri ilahi yaratıcıyı kabul edip tam tevekkül haline geciyor biz tevekkül edemiyoruz ya ona yanıyorum..
.