Alıntı:
Sin Nickli Üyeden Alıntı
Misk ve Kafur kullanırsanız en iyisi onlardır.
83 - Mutaffifin suresi 26. ayet (Genel: 83 - İniş: 86 - Alfbetik: 73)
83.26 - Hıtâmuhû misk, ve fî zâlike felyetenâfesil mutenâfisûn.
Meali :
83.26 - Onun içiminin sonunda misk kokusu vardır. İşte yarışanlar ancak onda yarışsınlar.
-------------------------------------------------------
76 - İnsan suresi 5. ayet (Genel: 76 - İniş: 98 - Alfbetik: 43)
76.5 - İnnel ebrâra yeşrabûne min keé'sin kâne mizâcuhâ kâfûrâ.
Meali :
76.5 - İyiler ise, kâfûr katılmış bir kadehten (cennet şarabı) içerler.
Umarım yeterince açık anlatabilmişimdir. @ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
Allah razı olsun hocam çok değerli paylaşımlarınız mevcut bazen cahilce sorularım olabiliyor kusura bakmayın. Az önce şahmeran duası ile dilek ve rızk duasına bakıyordum. Cidden çok güçlü bir uygulama olduğunu hissettim. Allah (c.c.) razı olsun tekrar.
@
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Hocam ; maddi borçlarımdan ötürü toplu paraya , rızık genişliğine , bereketine çok ihtiyacım var.
Bunun için bir süredir şöyle bir uygulama yapıyorum hemen hemen her gece :
4 rekat hacet namazı kılıyorum ardından 3 defa resim1 deki duayı okuyorum , ardından 1 defa vakıa suresi , 7 defa inşirah suresi , 9 defa şura-19. Ayeti , 21 defa celcelutiye duasının 19.beyti , "ela vakdi ya rabbahü..." ile başlayan beytini , ardından da 308 Ya Rezzak ve 14 defa Ya Vehhab esmalarını okuyup 3 defa da resim 2 de ki duayı okuyup ,
en son da Hz. Fatima tesbihi denilen 33 subhanallah , 33 elhamdülillah , 34 Allahuekber okuyup Yüce Rabbime niyetimi hacetimi isteğimi arz ediyorum.
Bu hususta bir tavsiyeniz olur mu acaba , doğru birşeyler mi yapıyorum yoksa herşeyi birbirine mi karıştırıyorum
Tavsiyeleriniz olursa çok sevinirim. @
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Resim 1