Alıntı:
ultrAslan89 Nickli Üyeden Alıntı
ustam, kolay biseyse yaparım inş. .
7 gün boyunca 70 defa okumak zor geliyor bana ��
|
7 gün 70 defa ne okuyacan öyle dur mübarek yav
Celcelutiye hadim irtibatini okumuşsun gibi geldi bana ama o hayatın boyunca dost olmak içindir kasideyi 1 okudugunda da gelir zaten ama dostluk olmaz
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Temiz bi boy abdesti al besmele ile güzel alkolsüz esanslar sur aynen yazdığı gibi uygula,sen "besmele çekip meded ya gavsi azam abdulkadir geylani meded " diye uygula,elini yüzüne koyma namazdaki gibi bağla önde geldimi diye tereddüt etme zaten orda olucak
odadaki resim heykel biblo nazar boncuğu herşeyi kaldır,elleri bağlayınca babana derdini anlatır gibi anlat Allah rizasi için büyüyü kaldırmasını iste..
Bunların hepsinden öncede ellerini aç Allahım annemin üzerindeki büyüyü kaldırması için gavsi azam abdulkadir geylani hazretlerini vesile kıl diye dua et ki biz yine Allahtan isteyelim o abdulkadir geylani hz lerini vesile sebep kılsın bi uygula bakalım bunu.
Celcelutiye ile tavsiye istersen eğer celcelutiye konusuna gir actigim konudan celcelutiyenin 14dk lik mp3 hali ve beyitlerinin olduğu belgeyi indir, 2 rekat Allah rizasi için namaz kıl ,1 fatiha 3 ihlas okuyup Peygamber Efendimiz (S.a.v.) e ve Hz ali keramallahu vechinin ruhuna hediye et. Sonra niyet celcelutiyenin hadimi ile iletişime geçmeye de yazdığı gibi oku kasideyi en son ayağa kalk selam ver doğu yönüne doğru Allah rizasi için annemin üzerindeki büyüyü bozmanizi ve vücudundaki bütün suflileri geri dönmemek üzere goturmenizi istiyorum Allah rizasi için yardim edin de zaten sen samimi olursan işlem başlar
kaside bittikten sonra kalbinden gecenlere dikkat et anlarlar
Ben olsam ilkini uygularım Gavsi azam ile bir görevli aynı değildir.Gelmisken gavsi azam bi nazar ederse herşey değişebilir