Alıntı:
turk Nickli Üyeden Alıntı
Allah razı olsun Büyük Cevşen kitabı var fakat bendeki kitaplarda Celcelutiye yok nette gorduklerime hep hatalı diye yorum yapmışlar inşallah 99 esmayi okuduktan sonra cevşen okusam 1 kerede mi okumam lazım hepsini
|
99 esma ile yazıldığı şekilde tövbe et dostum
Daha sonra istediğin vakit istediğin saatte Niyet ettim Allah rizasi için cevşen okumaya Allahım sen bu cevşen-i kebiri 7 nefis 5 aleme tesir ettir de,üzerinde büyüde olsa 10 tane taife ayrı ayrı sana yükleniyor da olsa en büyük musallati yaşıyor olsanda cevsenden sonra bedenine ne girebilir nede sana yaklaşabilir tek seferde okunur okurken öyle ilginç vesveseler gelicekki hatta bunu okuduktan sonra bile başlamıştır bu haller sende çünkü yaklasamiyacagini onlarda biliyor vesvese veriyor vazgeçirmek için..
Evde de birisine sıkıntı verdiler altından kalkamiyacagin bir olay oldu seni aşıyor diyelim.. " Besmele Çekip meded ya gavsi azam abdülkadir geylani meded " de 3 sefer tekrarla istersen fark etmez ama bil ki gavsi azam oraya gelicek ve 1 tane kâfir cin kalmiyacak amma bunu alışkanlık edinip herzaman uygulama..zor durumlarda sadece,birde bunu soylediginde ellerini namazdaki gibi bağlayıp durumunu anlatabilirsin..kökten çözmek istersen 11 adım duası ile temelli bitirebilirsin
yavaş yavaş hepsini uygula tecrübe et neler olduğunu..11 adım duasini uygularsan başlamadan ellerini açıp dua et : Allahım sıkıntımın gitmesi için gavsi azam abdülkadir geylaniyi vesile kıl sen herşeye kadir ve muktedirsin diye dua et sonra başla