Arkadaşlar çözümü buldum, sitede de paylaştım, sizin birşey yapmanıza gerek kalmıyor bu açmazdan kurtuluyorsunuz Allah’ın izniyle, şöyle ki; havasokuluna açtığım
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Dua isimli konuyu bulunuz ve istifade ediniz. Ben bu duayı bu niyetle okumadım lakin anında etki etmeye başladığı ve tüm zulümlere karşı rabbimiz kalkanı altına sığındığımız için Buda zulme giriyor haliyle ve biz rabbimize sığınınca rabbimiz kendisine sığınanı yalnız kormu? Orda dur diyor. Komşum enstrüman çalıyordu ve rahatsız oluyordum yeni komşum bu önce ki biraz duruldu, neyse efendim ben de o sıralar bu duama yeni yeni başlamıştım, çok geçmedi apartmana hırsız girdi çoğu kişinin eşyaları çalınmış üst kattakilerin kapısı zorlanmış açamamışlar zamanında üsttekilerde sıkıntı vermekteydi onların duruldu dediğim gibi ama bu yeni komşu alt komşumuz enstrümanıyla yüksek sesle şarkı söyleyen onun enstrümanı çalınmış şimdilik rahatım hamd olsun, diyeceksin sen milletin başına gelen belaya seviniyor musun? Efendim hayır sevinmiyorum, bir kıssa anlatmak isterim Hz Musa koyunlarını otlatmaktaymış ve sürüsüne kurt dadanmış, Hz Musa çaresiz biliyorsunuz Allah (c.c) ile konuşabiliyor mübarek, diyor Yarabbi Sürüme kurtlar musallat oldu bunları ıslah eyle. Ertesi gece bir fırtına şimşek kıyamet sabah bir kalkıyor bir sürü kömür olmuş kurt telef vaziyette yerde boylu boyunca yatmakta. Diyor Yarabbi ben kurtların ölümünü istemedim, ıslahını istedim. Allah (c.c) sesleniyor Musasına Ya Musa, Kurdun Islahı Böyle olur
yani demem o ki sevgili kardeşlerim bazen şer görünen de hayır olabiliyor. Selam ve Dua ile..