Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Bir musallatınız olduğunu düşündüren şey nedir ? Neler yaşıyorsunuz biraz açıklarsanız yardımcı olmaya çalışırım,sadece evham ve vesvese mi ?
|
Sayın Celcelutiye keşke sadece vesvese evham olsa.15 yaşında başladı karahasanlar ruyada korkutmalar gölgeler ailem inanmadı pek sonra bazı hocalar keşfin açık el verelim dediler ben istemedim çünkü ilimsiz böyle birseye asla bulaşmam. Sonrra 2 kez büyü yapıldı eminim çünkü yaptirana eşlik eden gelip helallik istedi fakat gene bir hocaya gitmedim 18 yaşında en büyük hatam fal bakmak oldu hicbir zaman bu işten para kazanmadım ama.sonra evlenince biraktim 2011 den beri Allah affetsin tek tük baktım.cocuklugumdan beri hep annemin sesiyle seslenen bir ses olurdu geçen sene bir erkek sesine döndü uyanıkken bir resmen saçımı çekiyor hissediyorum.buyu muska olan bir yerde bunalıyorum hatta başkalarının evinde bu tarz bisey varsa söylüyorum çıkartıyorlar. 3 4 senedir eşim benimle aynı odada uyuyamıyor uçurumdan atıyorlar diyor adam inanmadım uykusu derindir gece salondaydı diğer koltuğa yattım yarim saat demeden adam kalktı kaçtı odadan.isim gücüm rast gitmez namazlarımı tam tekmil kılamıyorum bir iki haftadır ısrar ediyorum kilbilmek için.kac hocaya gittim kimi yalancı kimisi de en baştan beni reddetti bizim gücümüz yetmez diyerek örnek çokta bi çırpıda yazabildiklerim bunlar