Benim ısrarla ettiğim dualar zamanı gelince kabul oldu sonra elimden uctu gitti dua ettiğim seyler oldu ama ve farkettim su kı hayırlısı demedim ısrarla istedim seylere gece gündüz dua ettim sonra insan çok dua edince herşey de tersine dönünce dua etmekten yoruluyo o anda tabi şeytanda fırsatta kolluyo yapısıyo sana beter edıyo seni tövbe haşa Allah var mı yok mu lanetlısın vay söyle vay böyle yılan gibi sokuyo seni iyce kötü oluyo insan üstünede bu süreçte kötü olaylar yalanınca hata üstüne hata bunalm üstüne bunalım eklenıyo eklenıyo insan düşüyo karanlık bi kuyuya çırpınıyo çözümü inatla tövbe etmek istemeye istemeye olsada o seccadenın basına oturmak çok düşünmemek geçmişde yaşanan şeylere dalmamak orda kalır insan çünkü allah yardımcın olsun inşallah senin için gönlünden gecen herşeyi rabbim hayırlı eyleyip versin günahların af duaların kabul olsun paylaşımlarına baktım tesadufen denk geldi aşk acında var galiba boşver ben çok çektim o konuda halada cekıyorum cok hoca hoca araştırdım danıstım durdum üstünde olan birseylerden ters gitmiltir tabi olablır bunlar büyü nazar musallat vs olmamıştır olacak işin herşeyide bunlara yormamak gerektigini nasip kısmet hayırlısı oldgnuda anladım ilk acı ceken olmadgmı son olmaycgmı anladım nasibinde olan seni bulur elinden geleni yaptıktan sonra içini temiz tut
|