Alıntı:
Hero446 Nickli Üyeden Alıntı
@ [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] yaptım söylediğinizi ama uyuyamadım çok fazla vesvese oldu kaltim Ayetel Kürsi Felak nas okudum vesvese kesildi ama sabah 5 e kadar uyuyamadım baş ağrısı enseye doğru uyuşma oldu çıkardım yarım saat sonra falan uyudum sabah 6 yı buldu
|
Şimdi şöyle bir açıklama yapalım büyüyle gelen cin ifrit her ne ise enseye kadar çıkamaz,hatta büyüyle bir cinin vücuda girmesi mümkün değildir yanınızda dolaşır vesvese evham küfür ve gizli şirke sokmak için geceli gündüzlü çalışır günlerden bir gün ağızdan çıkan küçük bir isyan,gizli şirk ile ruhsatınıda almış olur ve kalıcı olarak mekanına geçer günahın büyüklüğüne göre..Ense bölümü vücuttakilerin hepsinin toplandığı birleştiği noktadır.Açık veya gizli şirkte yukarıya doğru çıkar.Şimdi size 3 tane çok basit yöntem söylicem..Size sabahlara kadar esmalar ayetler okumalar verebilirim ama mesele çok basit..
1)Bütün günahlarınıza tövbe edin buluğ çağından bu zaman kadar işlediğiniz veya bu elemanın sebep olduğu bildiğiniz bilmediğiniz bütün günahlara..Tövbeden tövbenin kabul olduğuna inanarak günahlara girmeden yaşamaya başlayın,daha enseye falan çıkamaz içiniz rahat olsun
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
2)İşin ehli birisine hacamat yaptırın,ehli derken hacamat yaparken rukye ayetlerine falan gerek yok canınızı acıtmadan sizi ürkütmeden doğrasın sizi yeter
Noktaları bilirler ama büyük ihtimalle daha önce yaptırmadınız kafaya 3 tane omuz arkaları kuluçlara ense böbreklerin üstü bel ve kalp arkasına attırın.Yahu ben ilk defa olucam ağır gelir demeyin hiçbirşey olmuyor.Şimdi püf noktaya gelelim... Giderken 1 tane poşet içi 3te1ine kadar toprak dolu olsun çıkan kanı kupanın içindeki kanı toprağa dökmesini söyleyin hepsi için yapın bu işlemi.O poşetide toprağı 10 cm kazıp içine gömün.40 yıllık sihiri bozar hadisi vardır.Tövbe etmeden uygularsan geçiçi bir çözüm olur..
3)Eve besmele ile gir 1 fatiha 3 ihlas oku,yatsılardan sonra amenerresulu ayetini oku her akşam ve duşlardan sonra bütün vucudunu sirkeli su ile durula,evin her yerini sirke ile fısfısla,ister üzerlik tohumu ocakta tavada yakıp evde gezdir ama sirke daha iyi kalıcıdır duman uçar gider sirke yapışır duvara
Ne yaptık günahları Allah'ın izni ile temizledik,büyüyü hadisle belirtilmiş bir yöntemle bozduk,evdeki yaşantıyada dikkat ettik geçmiş olsun diyelim
Bunları uygula eğer aynı olursa ben devreye giricem ama meseleyi senin halledebileceğini ve kimseye gerek olmadığını yaşamanı istiyorum..
Hacı hoca çok gezdim kapı kapı dolaştım,sonra meselenin bu olmadığını anladım.İnsan bilmediği şeye büyü der,sana 20 tane hoca numarası verim 15i büyü 5 tanesi insanların ve cinlerin nazarı var diyecek.1 tane hiçbirşeyin yok diyen tanımadım ben bu hayatta..Her söylenene inanma
Bundan sonraki yaşantında da ister daraldığında ister bunaldığında ister canın sıkıldığı ister müsaitken 10 dakika Risaile Nur oku,Sufliler sevmez kaçar gider.Okuduktan sonra auran bile kırmızı renk olur
ilginç şeyler var ama keramet için değil 10 dakika gönlünü ferahlatmak evin atmosferini değiştirmek için iyidir..
Uygula benide haberdar et,he unutmadan hacamatı yaptırırken abdestli ol ilk kesiği atmadan önce bi niyet et:Üzerimdeki büyünün bozulması maddi ve manevi hastalıklarıma şifa olması niyetiyle hacamat yaptırıyorum sen kabul eyle Allahım diye bir niyetle başlat..He bu arada şimdi bu satırları okurken çoktan tövbe uzun geldi ben bununla uğraşamam diye vesvese gelmeye başlamıştır..O elemana söyle senelik emeği yarım saatlik tövbeye bakıyor
Bunları uygula dostum hepsi tecrübe edildi..