Alıntı:
HeartLess Nickli Üyeden Alıntı
Yine de koruma yapın hatta koruma yaparak yaşayın ya küçük ayet-el kürsi yapın 8 kere olan ya da büyüğünü yapın her tarafa 10 tane olan.
Birşey kaybetmezsiniz aksine alışkanlık olur ve uygulamalarda sorun yaşamazsınız.
|
Allah razi olsun bunlari uyguluyorum Allahima sukur bunlarsiz olmazz
---------- Post added 11.09.18 at 18:26 ----------
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Bu yazanlarla 2. haftanda 2. konuyu açıcaksın ben cinleri görüyorum hemde gerçek suretinde! nasıl kapatırız diyeceksin
Ebced değerini geçme 41 gün yine oku bulut şeklinde görürsün.
Maneviyat benim için doyumsuz olmuştur,para olsa bi noktadan sonra yine yetiyor açlıktan ölmeyiz ama nurların içinde yok olmak isterim hep Allahu Teala hayatım boyunca 1-2 sefer yaşattı bunu zikrettiğim salavatın faziletinden değil lutfü keremiyle bi damla akıttı kendimi kaybettim.Hiçbir zevk hiçbir yaratılmış hiçbir nesne o lezzeti veremedi bana hala o lezzeti ararım ve daha yoğun açlık duyuyorum artık O kendimi kaybettiğim salavat "SALATI NURİL KIYAMETİ" idi kendine vird edinip okunursan birşeyler olabilir abdestli en azından salı perşembe 111 kere mesela..Birşey yaşarsan hissedersen kimseye anlatma buraya bile yazma gitmesin elinden güzel kokular sürün kıbleye dön gazete okur gibi yapma nurlar içinde değil aşkla yap aklındaki herşeyi kalbindeki herşeyi çıkart,kalbini boşaltabilirsen orası en güzeli ile dolar
|
Mubarek bu forumda neden senin yazdiklarin beni cezbediyor biliyomusun ona ulaşmayı o manevi hazlaei yasamayi cok istedigimden dolayi. Aslinda istedigim tek sey bana oyle hazlar versin ki dunyanin yalan oldugunu bi kez daha goreyim.
Her namazin ardindan 256 ya Nur ve 16 adet Nue suresi 35. Ayet hakkinda ne dusunuyorsun ve bu kokulari icinde alkol olmayan nereden bulabilirim parfumun icinde alkol var
Alıntı:
Celcelutiye Nickli Üyeden Alıntı
Bu yazanlarla 2. haftanda 2. konuyu açıcaksın ben cinleri görüyorum hemde gerçek suretinde! nasıl kapatırız diyeceksin
Ebced değerini geçme 41 gün yine oku bulut şeklinde görürsün.
Maneviyat benim için doyumsuz olmuştur,para olsa bi noktadan sonra yine yetiyor açlıktan ölmeyiz ama nurların içinde yok olmak isterim hep Allahu Teala hayatım boyunca 1-2 sefer yaşattı bunu zikrettiğim salavatın faziletinden değil lutfü keremiyle bi damla akıttı kendimi kaybettim.Hiçbir zevk hiçbir yaratılmış hiçbir nesne o lezzeti veremedi bana hala o lezzeti ararım ve daha yoğun açlık duyuyorum artık O kendimi kaybettiğim salavat "SALATI NURİL KIYAMETİ" idi kendine vird edinip okunursan birşeyler olabilir abdestli en azından salı perşembe 111 kere mesela..Birşey yaşarsan hissedersen kimseye anlatma buraya bile yazma gitmesin elinden güzel kokular sürün kıbleye dön gazete okur gibi yapma nurlar içinde değil aşkla yap aklındaki herşeyi kalbindeki herşeyi çıkart,kalbini boşaltabilirsen orası en güzeli ile dolar
|
Gideceğim yeri sanki hissediyormussun gibi yorumlar yapıyorsun keske 50 mesaj hakkim olsaydıda aklimdakileri dokebilseydim buraya .. o kadar yalniz ve caresizimki sadece ondan medet umuyorum ah birseyler gosterse hissettirse yaşama tekrar bağlasa beni. Yemin ederim ki kolay kolay yemin vermem , o kadar boğuluyorum ki hastaliktan, dertten , tek zenginligim şuradaki dualar 🌹