Alıntı:
uyurgezer Nickli Üyeden Alıntı
Esmalar bu evrenin yaratılışın işleyi kodları,sembolleri gibidir.Her biri belli bir şeyi temsil ediyor.Sıfatlardır.Hepsi insanda zaten mevcuttur.Esma zikirleriyle o esmanın tecellisi uzerimizde aktive edilir.O esma zikirne devam edildigi surece.Dunyalik derken zaten dunyada yaşadigin icin burada bir amacin işin var demek.oyleyse dunyalik devam edeceksin.maneviyat bilincin yukselmesi ile olur ancak.Devam et esmana insani da etkile herkesi de.Zamani geldiğinde anlayış gelecek zaten.Günah sevap ise sadece bilincin kadardır.Kimseye taşiyacağindan fazlası verilmez.Sistem RAHMET üzere işler hep böyledir.
|
Bu yazı ile diger elestirilenler cok farkli. Bende sizi anladım. Sadece her gün bugün neden böyle kibirlendim diyerek üzülmek istemiyorum imansız gitmek istemiyorum cokca ilim sahibi olup imansiz gitmekte var sonucta. Hayır bana bir mürsid gerek. Ve halkicine az cikmam lazim. Ne zamanhalkin icine ciksam evde oturup girdiğim cezbeleri unutup aşkla zikredip dışarıda sanki bu ben değilmişim gibi davranmaktan yoruldum. Ve hemen enerjim dusuveriyor sanki birden bile zillete düşüyormuşum gibi auram yuksek iken birden bire asosyal gibi hareketler sergiliyorum..